Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gel lan, alem topçu görsün

2 Sene filan önce müthiş futbolcuydu, özellikle Nice döneminde bireysel yeteneğiyle çok etkiliydi sonra Rennes 'de ilk sezonunda da etkili oldu mesela Fenerbahçe 'yi boğduğu bir maç vardı 2 gol 1 asist ile

Sonrasında çok dalgalandı performansı hatta bu sene yedek kaldığı maçlar filan da olmuş. Her şeye rağmen şimdiye kadar gösterdikleriyle Mikautadze 'den daha iyi diyebilir miyim? Olabilir

Amine Gouiri 21 yaşında Nice 'de ilk sezonunda Lig 1 ve Avrupa Liginde 39 maça çıkıp 16 gol 7 asist ile tamamlamıştı, bir sonraki sene 12 gol 10 asist ile oynadı 22/23 sezonunda Rennes ile ilk sezonunda 17 gol 8 asist ile tamamladı. Mikautadze 'nin geçen sene ligin 2. yarısında ve Euro 2024 'de Metz ve Milli Takım ile müthiş bir performansı var karşılaştırabileceğimiz

bu kibir bitirecek bizi

Allahım sen bu şımarık kibirli gslileri yok say

benim gibi mazbut, muhafazakar gslileri gör

gsmi bu kibirli şımarıklar yüzünden cezalandırma
Kibir değil gerçekler...

Hakemlerle, tff'siyle, mhk'sıyla, rakipleriyle, prim çantalarıyla her yolu denediler asıl bizi güçlü kılan birliktelik egosuz başkan ve egosuz hoca ve takımdaki karakter koyan oyuncular eğer Ünal Aysal - Fatih hoca ikilisi olsa yine ego savaşıyla her şey yok olurdu.

Şu an bunu bozabilecekleri ortamda yok çünkü ego yok.

Asker de lazım abi. Hem sağ bek işini bu adam çözecek. Hiçbir şeyi tam olarak müthiş değil ama her şeyden de var adamda. 6 milyona ne almayı düşünüyordun. Sallai çok iyi transfer her eve lazım tip oyuncu.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lan askerse asker benim
bi kere oynasam mhyi boğarak öldürürümmm benden senden askermi olur gs için

herif ikili mücadeleye bile girmiyor mal mal oraya buraya koşuyor başlarım onun askerliğine

10-12 ye arias alıyorduk.. şişirdiler şişirdiler bir anda haberler kesildi.. yakında yine ibre oraya döner..

lan askerse asker benim
bi kere oynasam mhyi boğarak öldürürümmm benden senden askermi olur gs için

herif ikili mücadeleye bile girmiyor mal mal oraya buraya koşuyor başlarım onun askerliğine
Kardesh bu düşmanlık hayra alamet değil. Gayet faideli bir oyuncu. Biz de takımı Sallai üzerine kurmadık sonuçta adam görevini yapıyor layıkıyla. Maaşı dışında beni rahatsız eden bişey yok Sallai de maaşı biraz fazla abi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt