Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yattı demedi kral celallenme hemen. B-C planlarında süreci başlattılar dedi. Mika'da sıkıntı kulüp değil asıl kendisi. Adam gelmek istemiyor TR'ye ama ikna edilir diye yavaştan alıyorlar süreci. Mika ikna olsun 25 sıkar alırlar.
Sıkıntı net kulübü. 3 milyonu bile taksitle vermeye çalışıyoruz.
Bunlar da çok hızlı bir şekilde girdi göstermek istiyorlar.
Ayrıca avrupaya da pazarlamanın peşindeler. Benzer para alacaklarsa bile cash para istiyorlar.
Birde ayın 10'unda mı ne itirazları değerlendirilecekmiş.

Kadro dışı bıraktıkları oyuncular harici heriflerde giden oyuncu olmadı.
Ellerinde 25 üstü para edebilecek 5-6 oyuncu var. O nedenle eğer satış olacaksa zorladıkça zorlayacaklar.

Adamın ikna edilmesinde bir sorun yok ki 25 yaşına gelmiş bir önceki transferlerinde vasatı aşamamış ve geldiği son takımda da yedek kalmış bir herif kendisi.

Cherki falan aylardır premier lig kulüplerine yazılıyor ilgisi var. Şu dakikaya kadar satılmamış olması enteresan değil mi.

Kulüp değil oyuncudan dolayı sorun varsa niye lyona 2. teklifi yapıp 3.yü hazırladık. Oyuncuyu ikna etmek için çabalamamız gerekmez mi burada.

İcardi, mertens, osimhenin oynadığı takıma gelmek için naz yapan adamı da Ronaldo olsa almaz bizimkiler orada kapatırlar.

Adamdan beklenti 30-35 arası itirazdan dolayı kendilerine olumlu sonuç çıkmaz transfer dönemi sonuna kadar da al sat dengesini tutturamazlarsa transferin son günlerinde teklifi kabul ederler.

Sıkıntı net kulübü. 3 milyonu bile taksitle vermeye çalışıyoruz.
Bunlar da çok hızlı bir şekilde girdi göstermek istiyorlar.
Ayrıca avrupaya da pazarlamanın peşindeler. Benzer para alacaklarsa bile cash para istiyorlar.
Birde ayın 10'unda mı ne itirazları değerlendirilecekmiş.

Kadro dışı bıraktıkları oyuncular harici heriflerde giden oyuncu olmadı.
Ellerinde 25 üstü para edebilecek 5-6 oyuncu var. O nedenle eğer satış olacaksa zorladıkça zorlayacaklar.

Adamın ikna edilmesinde bir sorun yok ki 25 yaşına gelmiş bir önceki transferlerinde vasatı aşamamış ve geldiği son takımda da yedek kalmış bir herif kendisi.

Cherki falan aylardır premier lig kulüplerine yazılıyor ilgisi var. Şu dakikaya kadar satılmamış olması enteresan değil mi.

Kulüp değil oyuncudan dolayı sorun varsa niye lyona 2. teklifi yapıp 3.yü hazırladık. Oyuncuyu ikna etmek için çabalamamız gerekmez mi burada.

İcardi, mertens, osimhenin oynadığı takıma gelmek için naz yapan adamı da Ronaldo olsa almaz bizimkiler orada kapatırlar.

Adamdan beklenti 30-35 arası itirazdan dolayı kendilerine olumlu sonuç çıkmaz transfer dönemi sonuna kadar da al sat dengesini tutturamazlarsa transferin son günlerinde teklifi kabul ederler.
Benim duyduğum 30 istiyorlar. Ben demiyorum ki lyon tarafı okey mika sıkıntı diye mikayı ikna edemedikleri için diğer tarafla olan süreci uzatıyorlar.
Cherkiyi isteyen de yok

Benim duyduğum 30 istiyorlar. Ben demiyorum ki lyon tarafı okey mika sıkıntı diye mikayı ikna edemedikleri için diğer tarafla olan süreci uzatıyorlar.
Cherkiyi isteyen de yok
Tamam da reyiz Lyon tarafı okeyse biz niye lyonu ikna etmek için teklifi sürekli artırıyoruz.
Okey olduları tek şey satmaya okeyler 30-35 arası ver al diyorlar.
Bizde vermediğimiz için red yiyoruz.

Şu mantıksız değil mi
Kulüp tamam diyor.
Oyuncu istemiyor. Biz kulübüne bonservis miktarını artırıyoruz. Ee 30 verdik adam hiç gelmek istemedi lyonla falan niye haftalarca anlaşma çabasına girdik ki?

Birde kendimizi kandırmayalım, oyuncunun menajerine sormadan olumsuz geri bildirim almadığın sürece gider kulübüyle pazarlık yaparsın.

Herif instagram gönderisini beğenmesi de soğuk olmadığının aslında bir belirtisi.

Duyumculuga gazeteciliğe bak. Isim vermek yok. Rakam vermek yok. Transfer planı takvim cart curt hiçbir bilgi yok ama şuradan bu oyuncu istedi bu isim x değil. Kardeşim bu kadar aydınlatma bizi ya x değil ne peki ne ulan ne. Devlet sırrı mi bu. Gazeteci misin kulüplerin iyi niyet elçisi misin neden isim vermiyorsun. Şu mal olay bir tek bizim takımımız da var. Açık ara ama açık ara en başarısız muhabirler bizde

Hani Gouiri yedekti? Yedek adamı neden satmasınlar

Duyumculuga gazeteciliğe bak. Isim vermek yok. Rakam vermek yok. Transfer planı takvim cart curt hiçbir bilgi yok ama şuradan bu oyuncu istedi bu isim x değil. Kardeşim bu kadar aydınlatma bizi ya x değil ne peki ne ulan ne. Devlet sırrı mi bu. Gazeteci misin kulüplerin iyi niyet elçisi misin neden isim vermiyorsun. Şu mal olay bir tek bizim takımımız da var. Açık ara ama açık ara en başarısız muhabirler bizde
Beğenmiyorsan City'i Madrid'i tut. Uza şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt