Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Makatze cuma gunu kadar ya olumlu bitmeli, ya olumsuz.

Skriniar da oyle

Onauchu satıyorlar ise alalim dev gibi adam .
Ligden de romulo alınırda satarlar mi bilmem .
Jelert in son maçı olmuştur umarım sahada 10 kişi oynadık sayesinde

Takıma acil rotasyon oyuncuları lazım Eren gayet iyi hamle ama yetmez en az 3-4 oyuncu daha eklememiz gerekiyor.

Bu macin berabere bitmesi transferler adina iyi oldu. Süper Kupa'daki JK maglubiyetinin hayirli oldugu gibi bu beraberlik aslinda kayip degil kazanc bizim icin. As kadro oyuna girince sahadaki sey futbola döndü. Acil sekilde gerekli takviyeleri yapip ligin üzerindeki kadromuzla rehavet ve sakat-cezali durumuna ragmen eli öpülecek seviyede kalmaliyiz. Ilk 11'e sag bek lazim, yedek sol beke Eren Elmali hemen getirilmeli, gol atabilecek üst düzey kanat-forvet lazim. Orta saha ve stopere birer oyuncu da gelebilir. Kulübede ben Günay, Berkan, Demirbay, Sallai ve Batshuayi haric kimseyi görmüyorum.

Bize sağ bek ve stoper lazım, bakıyorum bir gün sol bek bir gün çeşitli hücum oyuncuların adı geçiyor. abi bu nasıl planlama ? önce sağ bekini stoperini al, diğerleri sonradan gelir.

O kaslı herifin o hareketler neydi ulan. Çiftleşmek isteyen maymun hareketleri gördüm bi ara

Rotasyona bakınca içler acısı ve Jelert ile acil vedalaşılmalı gelen geçen üstünden kafa vuruyor ya da elini koyduğu zaman top aldırmıyor.

Takıma acil rotasyon oyuncuları lazım Eren gayet iyi hamle ama yetmez en az 3-4 oyuncu daha eklememiz gerekiyor.
Ben yedek kaleci dahil 16 kisi görüyorum. Mac kadrosunu adam akilli bir sekilde tamamlamak adina 5 oyuncu gerekiyor. Sag bek, sol bek, stoper, orta saha ve kanat-forvet eksikleri tamamlar.

Bu bats denen herife totalde 3 dakika falan forma şansı düşecekse 3 dakikaya bile okey gerekiyorsa 30 verilsin adam gibi bir tane forvet oyuncusu alınsın.
Paşazademiz götünü kaldıracsk da oynayacak.
2 senedir de görüşülüyormuş rezaletin büyüğü de bu ayrıca.

Şunun yerine total maliyetle bir herif bulamayan scout ekibi de istifasını çok geç olmadan sunsun.

As oynadığı hiç bir takım şampiyon olamaz. Bunu aliye kol gibi sokup kaçacaktık saçma sapan işlerle götümüze saplandı.

Tribündeki 2 adamdan birisi olmalı kendisi

Osimhen olmasaydı, ligdeki en kötü ama en kötüüüü en berbat forveti bizde olacaktı, Bats şu an ligdeki hiçbir takımda kadroya bile giremez. Yazık yahu yazık günah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt