Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla renkdaş 3 milyon verdiğimiz adamı gönül rahatlığı ile ilk 11 koyamıyoruz. Şahsi fikrim Ziyech ve Batsı anında yollarım. Sahada yürüyen adama tammülüm yok
ilk 11 mevzusu yüzünden ben de teklif olursa yollarım zaten ama kötü bir santrafor değil katkı veren bir oyuncu sonradan girdiğinde.

Türüç ve El Wakale gibi yaşlı oyuncular bizim kanatları hırpalayamaz, kabul edilemez bu

Arti olarak yedek kulübesi ne kadar yetersiz gördük. Yusuf ayağına fırsat geldi değerlendiremedin koçum. Efe senin mevkin neresi nerde oynadın maçta ben anlayamadım. Altyapı diyoruz gençler olsun diyoruz. 40 yaşında adam çıkıp maçı çeviriyor. Allah vermeye torrik sara mertense bir şey olsa tutarız başını.

Yusuf, Efe, bunlari kiralik vermek lazimdi simdiye kadar. Bu cocuklarin yedekte bekleyip sonra 2-3 ayda bir maca ciktiklarinda performans beklemek fantaziden baska birsey degil.

Hiçbişi yapamıyorsak, Zahayı geri çağıralım, yedek forvet batsdan bin kere daha iyi alternatif olur. Batsı da yollayın gitsin delirtti beni

Zaha şu Batsı top diye oynar. Batsın Zahadan bir artısını söyleyin bana. Hiç olmazsa toplara dürterek vurmuyordu, vurdu mu toptan ses geliyordu.
Bats kapanan maçlarda çok etkili her türlü gol atıyor bu sene bizde 8-9 puan aldı tek başına yiğidi öldür hakkını ver

Bunları da gönderirsen yedekte kimse kalmıyor hiç kimse
Bunlar zaten oynamiyor, yedekte dursalar ne olacak ki? Defansa adam alirsak Kaan'i orta saha rotasyonuna cekeriz. Yusuf zaten yabanci sayiliyor yani bu sekilde kalmasinda bir manasi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt