Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.383
- 14.329
- 1.398
amine gouri kimsenin içine sinmediğine göre uçacak demektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amine Gouri bu sen galiba 2 gol atmış eğer yanlış görmediysem. Hiçbir bilgim yok adam hakkında yanlış olmasın. Ayrıca direkt forvet oyuncusu adam. Hani Mikautadze'yi bir miktar anlarım 10 no kanat falan ama direkt santrafor şu an ne kadar öncelikli ihtiyaç bilemedim. Elimizde Osimhen ve Bats var bence sene sonuna bırakılabilir forvet transferi. Bana göre kanat 10 numara orta saha transferleri daha elzem şu an için.
Direk forvet değil kanat 10 numara falan da oynuyor benzer profiller çalım atabilen ikinci forvet profili.Amine Gouri bu sen galiba 2 gol atmış eğer yanlış görmediysem. Hiçbir bilgim yok adam hakkında yanlış olmasın. Ayrıca direkt forvet oyuncusu adam. Hani Mikautadze'yi bir miktar anlarım 10 no kanat falan ama direkt santrafor şu an ne kadar öncelikli ihtiyaç bilemedim. Elimizde Osimhen ve Bats var bence sene sonuna bırakılabilir forvet transferi. Bana göre kanat 10 numara orta saha transferleri daha elzem şu an için.
Hiç merak etmeyin, bizimkiler yine en yanlış adama gider. Sara'yı nasıl doğru tespit ettiler hala ona şaşıyorumAmine Gouri bu sen galiba 2 gol atmış eğer yanlış görmediysem. Hiçbir bilgim yok adam hakkında yanlış olmasın. Ayrıca direkt forvet oyuncusu adam. Hani Mikautadze'yi bir miktar anlarım 10 no kanat falan ama direkt santrafor şu an ne kadar öncelikli ihtiyaç bilemedim. Elimizde Osimhen ve Bats var bence sene sonuna bırakılabilir forvet transferi. Bana göre kanat 10 numara orta saha transferleri daha elzem şu an için.
Tam forvet değil gibi. Yine de çoğu kişi geriledi diyor. Belki kalmak istemiyordurAmine Gouri bu sen galiba 2 gol atmış eğer yanlış görmediysem. Hiçbir bilgim yok adam hakkında yanlış olmasın. Ayrıca direkt forvet oyuncusu adam. Hani Mikautadze'yi bir miktar anlarım 10 no kanat falan ama direkt santrafor şu an ne kadar öncelikli ihtiyaç bilemedim. Elimizde Osimhen ve Bats var bence sene sonuna bırakılabilir forvet transferi. Bana göre kanat 10 numara orta saha transferleri daha elzem şu an için.
Bi ipte iki cambazKvara zu PSG
konusunu aç küfür serbest olsun.Mourinho veya rakip takimin aciklamalarini nobette paylasmayin.
GSCimbom Yönetimi
Mourinho konusunda konusunkonusunu aç küfür serbest olsun.
Sara'yı gözlemlenen kişi Bülent Kalafat ki oyuncu değerlendirme işinde gerçekten iyi bir isimdi ama şuan Scout ekibinden ayrılmış Amerikadan yaşıyormuş. Kendisi bir bjk taraftarıydı ve Abdulkerimi alan takımın da çok iyi transfer yapacağını Konyadayken söylerdi. Ayrıca Brezilyalı çocuğu raporlayan da kendisi ve çok olumlu raporlar verilmiş hatta onun için kesin geldi falan diyorlardı 1 ay öncesine kadar ne olduysa ses kesildi bir anda. Özetle seçimi yapan kişilerin Scout luk özellikleri çok önemli ama nedense bu Gouri bana doğru isim gibi gelmedi...Hiç merak etmeyin, bizimkiler yine en yanlış adama gider. Sara'yı nasıl doğru tespit ettiler hala ona şaşıyorum
ScouthanAvrupa'da Az Süre Alan Hücum Oyuncularının Listesi
Oyuncularin sakatlik durumu tamamen incelenmemistir. İngiltere: Almanya: İspanya: Fransa: İtalya: Hollanda, Portekiz vs:www.gscimbom.com.tr
Sebep?yönetim transfer falan yapmaz boşuna ümitlenmeyin.
Bu herifin rüzgarin estigi yere gore yaptigi sözde haberleride yani ıkrah getirdi artik ya ulan daha 2 gun önce transfer çilgıni taraftar ve olmaya gerek yok diyerek caka satiyordunHaluk Yürekli:''Galatasaray taraftarı yönetime baskı yapmasın diye düşünüyordum ama artık baskı yapsınlar.Fikrimi değiştirdim bu konuda.Çünkü çok rahat takılıyorlar gördüğüm kadarıyla.Son günü beklememeli Galatasaray yönetimi.''
Haluk Yürekli:''Galatasaray sağ bek almalı,stoper almalı.Orta saha almalı.İleriye adam almalı.2-3 oyuncu alacagiz diye kendini kısıtlamamalı Galatasaray yönetimi.''
@Adnan Korkut heis haluck senle ayni fikirde gibi
transfer donemi baslamadan yangina basladıgına göre bu herif ,malafatı avuclayacaz gibi gorunuyor
dursun başgan bir bahane bulur yine yok bankalar birliği yok oyuncu maaşı vs.Sebep?