Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.836
- 18.922
- 1.188
4. oyuncu ya teklif yapilacak haberi nerden cikti amirim1. Mikautadze
2. Gouiri
3. Angel Correa
4. ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4. oyuncu ya teklif yapilacak haberi nerden cikti amirim1. Mikautadze
2. Gouiri
3. Angel Correa
4. ?
Sami Yen aciklamisti dun.4. oyuncu ya teklif yapilacak haberi nerden cikti amirim
Oyuncuya bagli, samiyenhaber oyuncu sicak bakiyor dedi, yani atletico birakmak istemese de oyuncu beni salin gitmek istiyom vs derse, baski yaparsa, isler degisiyorcorrea'yı bırakmaz bence atletico
bu ara yedek oyuncu olsa da epey sewilen bir karakter
Hem Mertens hem Correa 11 oynayamayacağı için Mertens’i mi kesicez acaba ben onu merak ediyorum. Ya da 2 10’la mı oynayacağızOyuncuya bagli, samiyenhaber oyuncu sicak bakiyor dedi, yani atletico birakmak istemese de oyuncu beni salin gitmek istiyom vs derse, baski yaparsa, isler degisiyor
Transferler oyuncunun davranisina göre de yol alir
Correa as mevki sag acik, forvet arkasi ve 9 no da oynuyor, yani ön alanda heryere koy oynarHem Mertens hem Correa 11 oynayamayacağı için Mertens’i mi kesicez acaba ben onu merak ediyorum. Ya da 2 10’la mı oynayacağız
Üçün birini alırmıyız acaba1. Mikautadze
2. Gouiri
3. Angel Correa
4. ?
Ziyechi sutladik herhalde, bunu aliyoz
Atl birakmaz gibi super subunu
Danso'yu gecelim. 25 milyonun altina birakmiyorlar. Stoper icin fazla.Correa adı geçenlerin hepsinden daha iyi adam.
Correa
Danso
Al geç.
Adamın tekniği yeter. Skriniar’a 6 vereceğine Danso’ya yatırım yapalım.