- 1 Mayıs 2018
- 57.858
- 48.633
- 3.873
Sa, kime aldık
samosa gore correaya resmi teklif yapmisiz
oyuncu da sicak bakiyormus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sa, kime aldık
Yaşından dolayı bilemedim.samosa gore correaya resmi teklif yapmisiz
oyuncu da sicak bakiyormus
Yaşından dolayı bilemedim.
Danso bonservis + Correa olacaksa kabulüm.2+1 senelik hayir demem kaliteli topcu
bence mika isi yatti
Danso bonservis + Correa olacaksa kabulüm.
Hiç isim çıkmadan transfer işini bir tek haldun üstünel yapıyordu. Bi uyanıyordun tak elano cimbomdabir kere de hiç isim çıkmasa transf. sezonu açıldığı gün futbolcuyu açıklasak ve transf. bitti diye açıklama yapsak,
Yok hocam kalsın 30 yaşındaki adama 10+ vermem.Ertan: Atletico zorunlu yada direkt bonservis istiyor
12-14m euro arasi
Zorunlu 10 milyona sarın gelsinErtan: Atletico zorunlu yada direkt bonservis istiyor
12-14m euro arasi
Gabriel Sara da sakatlandı bence bu Eren'i transferden uzak duralım yavBugün Tsli 1 arkadaşım bana Eren'i almanız önemli değil alma haberiniz çıktığından bu yana sevinçliyiz demişti.Bugün siz yenemezsiniz biz yeneriz demişti doğru çıktıBence almayalım
![]()
Yasak olm yasakErtan: Atletico zorunlu yada direkt bonservis istiyor
12-14m euro arasi
Yasak olm yasak
Öyle bir ihtimali %1 civari görüyorum. Sol bekte Jakobs olmadigi zaman Jelert veya Berkan gibi o bölgenin oyuncusu olmayanlarla oynarsak her mac 2 gol yemeye devam ederiz.elmalidan vazgecilmeli
pesin ödemiyoruz
Zaten 3 lü oynamak zorunda kalacağız forvet arkası transfer ve skriniar gelirseÖyle bir ihtimali %1 civari görüyorum. Sol bekte Jakobs olmadigi zaman Jelert veya Berkan gibi o bölgenin oyuncusu olmayanlarla oynarsak her mac 2 gol yemeye devam ederiz.