Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bein, Çağdaş'ı çıkarmış sabah canlı yayına kulüp bunlara fazla müsamaha gösteriyor bir iç saha maçında yaptırım uygula bak bir daha yapıyorlar mı.

Abi daha transfer dönemi bile açılmadı gelen haberlerin hepsi kolpadır muhtemelen

Fantazi yapmaya gerek yok. Öncelik olarak bir sağ bek bir orta saha lazım. Nelsson gitmediği sürece stopere falan ihtiyaç yok. Zor ama aynı anda 4 stoper sakatlansa bile orada kullanacağın Kaan ve Berkan var. O yüzden Nelsson gitmediği sürece oraya takviyeye gerek yok.

İyi bir sağ bek ve orta saha gelirse güzel olur. Mertens yerine bir alternatif de olabilir ama öncelik değil bence şu an için. Sara ve Torreira'ya bir şey olsa tüm sistemimiz çöker o yüzden 6-8 oynayan bir oyuncu mutlaka bulup almamız lazım.

Luiz Felipe Arabistan'dan ayrılıp tekrar Avrupa'ya dönmek istiyomuş.Bize önerilebilir..

Gecen konuda kaldigi icin alinti yapamiyorum herkese cevap olsun

Dun kaleci topu dikti jakobs kendi kalesine atiyordu adam uzaydan dikti topu

Trabzon macinda ncham abdulkerimin bolgesine topu atti gol oldu

Top oraya nasil geliyor derseniz her takim bu sekilde topta kaptiriyor atakta yiyor

Ne istiyorsunuz anlamiyorumki Bizim orta sahaya bir file cekelim hic bir top gecmesin mi ?

Rodri gelse yine o pozisyonlari vereceksin onde cok kisiyle basiyorsan bu riski satin aliyorsun

Morunhio gibi hoca lazim size geriye dizsin 10 kisiyi hic gecis yemesin kisir bir futbol valla bunu istiyorsunuz
Reis tabikide atakta yenir golde yenir.Burada sıkıntı yok.Yediğimiz geçişler çok fazla boş alan vermemiz sadece yaptığımız hücumdan kaynaklı değil.
Bu konuda çok ciddi bir sorun var bunu kabul edelim.Özellikle defans oyuncularını kötü gösteren çok kötü bir sahaya yayılma takım savunması artık ne dersen de mevcut.
Her an her dakika anlamsız önde basmak hücum futbolu falan değil.Zaman zaman çok geride olmak zorundada değil topum gerisinde beklemek defansif anlayışla oynadığını göstermez.

Mevcut haliyle kullanmadığımız 3 adam var arkadaşlar.
Bunu sürekli söylüyoruz zaten.

Ziyech, yusuf, icardi.
İcardiyi bu sefer niye kattım Yener İnce gelecek sene dedi.
Bu sene bu icardi mevzusunu kapatalım.
Nelsson ne olursa olsun yarım sene daha kalması için ikna edilmeli.
Bu avrupadaki +3 oyuncu sebebiyle söylüyorum.
Sallai + 2 adam ekleyeceğiz bu aşikar. 1 maç dahi kullanabileceğin nelsson durmalı abi.
Sayısal olarak eksik kalmamamız lazım artık.

Nelson giderse 1 oyuncuyu stoper bölgesine yazdırman lazım. +1 oyuncu kalıyor kalan tüm bölgelere.

Yapılacak hamle gerekiyorsa stoper oynayabilen kanat bek alıp takıma çok sağlam +1 güç katmak gerekiyor.

Akşam saatlerinde kolpa haberler yine arka arkaya düşer 😄

Makatzedeye 25 milyon verilir diyenler kendi cebinden çıkmadığı için bol keseden sallıyor. Biraz Galatasaray menfaatlerini düşünün. Zor bir şey değil.
Burada acaba bir kaliteli oyuncuya 20-25 milyon verirsekmi Galatasarayın menfaatini düşünüriz yoksa 15-20 milyonu üç tane çöpe vermek mi Galatasaray menfaatine uygun olur.
Burada harcanan parada sıkıntı yok.Klübün gelirlerine bakarsak,projelerine bakarsak muhtemelen bir oyuncuya böyle paraları verebiliriz.Bencede vermeliyiz.kim ne derse desin istisnalar olabilir ama iyi ouuncu iyi para.
Bizim şu zamanda kadar 10 milyon ve üstü para verip aldığımız adamlardan zarar etme oranımız çok düşük.Bir şekilde ya fayda sağlamışızdır yada zarar etmeden satmışızdır.
Ama hem genç olsun hem ucuz olsun hem yıllığı az olsun dersen burak elmas dönemi gibi olur bir bakmışsın küme düşme potasındasın.
Bu yüzden bence transferlerde belirli bir saplantıya girmeden borservisi pahalı ,ucuz,elinde olur yaşlı olur genç olur farketmez karma yapacaksın.en önemliside doğru oyunculara gideceksin.Planlamayı doğru yapacaksın.Örnek mertens yaşlı ama doğru transfer.Mesela sara pahalı ama doğru transfer. Mesela torreria bonservisi az ama muazzam transfer.
Mesela örnek şu dönemde çok ciddi orta sahaya oyuncu ihtiyacı varken adı bile geçmemesi çok ciddi bir planlama hatasıdır.

Reis tabikide atakta yenir golde yenir.Burada sıkıntı yok.Yediğimiz geçişler çok fazla boş alan vermemiz sadece yaptığımız hücumdan kaynaklı değil.
Bu konuda çok ciddi bir sorun var bunu kabul edelim.Özellikle defans oyuncularını kötü gösteren çok kötü bir sahaya yayılma takım savunması artık ne dersen de mevcut.
Her an her dakika anlamsız önde basmak hücum futbolu falan değil.Zaman zaman çok geride olmak zorundada değil topum gerisinde beklemek defansif anlayışla oynadığını göstermez.
Buna katiliyorum ama bunun cozumu toreira kotu yerine adam alalim degil ki
Tam tersi ayni adamlarin biraz daha fazla yan yana oynamasi pratik yapmasi ve form tutmasi

Birazda mac secme yarin Bilbao maci olsun yari finalde bir tane acik filan vermeden oynarlar totenhama nasil oynadilarsa

Su an icin kazanmak onemli birazda sabir ben hocayi cok elestirdim ama artik biraktim

Okan buruk safhina gectim 😊

Bu arada icardi askıya alındığında avrupa kupalarında oynayabiliyor. Geçen sene adamlar kent yerine oyuncu aldılar ligde transfer dönemi boyunca kent dahil +1 yabancıyla oynadılar sonra da avrupada oynattılar.
Finale kalırsak oynar. Hiç hikayeden işlere girmeye gerek yok. Otursunlar toplu şekilde anlaşsınlar

image (2).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt