Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.110
- 21.043
- 1.848
Kaan ortasahaya çekilmeli, Sallai veya Barış sağbek oynamalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Naci'nin birsey bildigi yok transfer konusunda kim inanir 5 istedigine?Yattı adam 5m maaş istemiş sen her yerde adamı servis edersen gündem edersen muhtaç görünürsen 5 de ister 10 da ister. Transferin başında lyon batıyor onların paraya ihtiyacı vardı.
Şimdi sanki biz mikauyu alamazdak kulup kapanacak gibi hareket ediyor diyoruz
Son mactada kotu oynamadiki adam Bizim taraftar abartmayi seviyor ne yapacaksin sakatlik futbolda var yedekte kimi oturtacagiz Demirbay bugun fenerde besiktasta 11 baslarŞöyle katılmıyorum, adam oynamadıkça kötüye görünüyor. Devamlı oynasa belli standarta katkı verir. Geçen sene ful oynadı onunla şampiyon olduk
Fenerde başlayamaz da. Oraya bir alternatif daha şartSon mactada kotu oynamadiki adam Bizim taraftar abartmayi seviyor ne yapacaksin sakatlik futbolda var yedekte kimi oturtacagiz Demirbay bugun fenerde besiktasta 11 baslar
Nasil baslamaz fred dokuluyor mert hakan sakat olmasa her mac 11 oynar symaznki hayalet gibiFenerde başlayamaz da. Oraya bir alternatif daha şart
Fenerde irfan oynayamıyor yunus barış kerem hiçbiri 18e bile giremezNasil baslamaz fred dokuluyor mert hakan sakat olmasa her mac 11 oynar symaznki hayalet gibi
Morunhio mert hakan sakatlandi diye agladi adam Demirbay fenerde olsa banko 11 baslar
Hem Symaznkiden hemde Mert Hakandan iyi oyuncu
Irfan hocayla sorunu yuzunden oynamiyor bunu herkes biliyor Mert hakanin oyandigi takimda bizim yedekler bile oynarFenerde irfan oynayamıyor yunus barış kerem hiçbiri 18e bile giremez
Fredin hayalet hali demirbayı 5le çarpar.Nasil baslamaz fred dokuluyor mert hakan sakat olmasa her mac 11 oynar symaznki hayalet gibi
Morunhio mert hakan sakatlandi diye agladi adam Demirbay fenerde olsa banko 11 baslar
Hem Symaznkiden hemde Mert Hakandan iyi oyuncu
Demirbay oynamasın diyenler saçmalıyor zaten kaan torrei ile çıkarsan defansif olursun zor gol atarsın.Demirbay oynamasın denmiş ama biliyoruz ki Başakşehir maçı orta tandem Lucas-Demirbay olacak.
Hiç katılmıyorum fenerin fener yedekleri bize göre çok iyi malesefIrfan hocayla sorunu yuzunden oynamiyor bunu herkes biliyor Mert hakanin oyandigi takimda bizim yedekler bile oynar
Fenerde çoğu oyuncu düşmüş durumda bu doğru ,tadic ve dzeko olmasa zaten skor yapmaları yarı yarıya düşerIrfan hocayla sorunu yuzunden oynamiyor bunu herkes biliyor Mert hakanin oyandigi takimda bizim yedekler bile oynar
Yok millet anlamıyor bir ara tarafta dua ediyordu demirbay ikinci yarı oyuna girmesinde gol yemeyelim diyeDemirbay geçen sene 5 attı attırdıysa 2 katını da yedirmiştir gidin izleyin yenilen golleri
Yok yahu ,maçlarını izleyen biri olarak söylüyorum bu dediğiniz şey sadece kağıt üstünde, sezon başından beri aynı şeyi söylüyorum tadic ve dzeko olmasa tezegi avuclarlar sahay oyun aklı koyup skor yapmalarını sağlayan bu 2 fosil, kağıt üstünde iyi gibi görünen çok oyuncu var ama büyük çoğundan verim alamıyorlar tabi bundan mounun da etkisi varHiç katılmıyorum fenerin fener yedekleri bize göre çok iyi malesef
Sorunda burda zaten bence fenerdeki oyuncularin cogu 10 uzerinden 6 7 adamlar ellerinde bir duzune boyle oyuncu var amaHiç katılmıyorum fenerin fener yedekleri bize göre çok iyi malesef