Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.311
- 24.385
- 3.093
Bu aralar hep 3-5-2 konuşuyoruz, biraz nostalji yapalım ; izleyenler yaşıyor mu halen?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeminle sırf ülke bir düşman ile uğraşıyor diye onun altına sığındılar şanslarına sıçayım bunların çok güzel döneme denk geldi. Gerçi yine bir şey uydururlardı ama darbe dönemi yaşanmasa hiç bir yere suç atamayacaklardı. Ama gerçeği herkes biliyor uefa da muhtemelen o tapeler var hala duruyor azcık Uefayı dürtüp eski defterleri açtırsak neler çıkar ortaya. Bunların net kanıtlı ve delilli şikeci olduklarının en büyük ispati Uefa hiç bir şekilde ne özür dileyip ne de telafi cabasına girmemesinden belli zaten azcık aklı olan bunu anlar, gerçekten suçsuzlukları ispatlansa tazminat bile alırlardı.Şikeci olduklarını tekrar resmi olarak gündeme alma vakti geldi. Bazı gençler şike yapmadılar zannediyor iyi zaman geçti üzerinden tapeleri derleyip tekrar yayınlamalıyız ki çoluk çocuk cahil kalmasın.
Yok abi sara Torreira var 13 kişi mi oynucz ne gerek var orta saha yedeğineLemina kadroda olsa hiç kasılmazdık şimdi..
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Stoper, 6-8 numara yedekler. Neden düşünülmüyor anlamıyorumDoğruysa hemen çökmek lazım 4-5 milyona biter taş gibi bir hamle olur gerektiğinde defansın arasınada atarsın leminayı top falan da çıkarır
Futboldaki en büyük suç şikedir..Bir kulüp Bir taraftar bunu sindirebiliyorsa ondan sonra herseyi sindirir zaten..Tam olarak yaşadıkları bu..hele diger davarlar. turkiye kupasi finali icin ibrahim akin’a at teklif ettiler, ibrahim akin’in kendi camisindeki imami arayip caiz midir diye sordugu konusmalarin tamamini okuduk. kimse reddetmedi. bunu yapip hapse giren herif yeni jk baskani oldu. simdi herkes hic bunlar yasanmamis gibi davraniyor.
bir tanesini cevirip sorsak neler der acaba kucuk sikedaslardan
Ayrıca bu herif bizim genlerimizi benimsemiş bir herif çok isterim gerçekten abartmadan söylüyorum torreirayı bile kesebilir potansiyeli çok üstünde zstenStoper, 6-8 numara yedekler. Neden düşünülmüyor anlamıyorum
Torreirayı kesemez bence de. Çok forma şansı gelir, versatil bir topçu kaan gibiAyrıca bu herif bizim genlerimizi benimsemiş bir herif çok isterim gerçekten abartmadan söylüyorum torreirayı bile kesebilir potansiyeli çok üstünde zsten
Abi adam Okan buruğun sistemi için biçilmiş kaftan şuanki durumunu bilmiyorum ama dikine oyun açabilen bir orta sahaydı bizdeykennTorreirayı kesemez bence de. Çok forms şansı gelir, versatil bir yopçu kaan gibi
Hoca demirbayın küsmesini istemiyor.Stoper, 6-8 numara yedekler. Neden düşünülmüyor anlamıyorum
Lemina gelirse seni euroyla dövücemNöbet ölmüs