Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.234
- 12.978
- 2.658
Midlife crisis'e girmis heral.Futbolu bırakmayıda düşünüyormuş galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Midlife crisis'e girmis heral.Futbolu bırakmayıda düşünüyormuş galiba
Biz bir stopere 20 milyon euro verirsek buradaki taraftar daha hic bir macta hatayi ve gol yemeyi kabul etmez, oyle bir toplum var buradaNormalde katılırım ama Valencia boktan bir takım olmasa bu çocuk €30m eder rahat
€20m ciddi fırsat. Maaşı da az olur. Seviyeyi çok yukarı çeker

o çocuk baya iyi yaw, geçen PSG maçında baya beğendimFener Nathan Zeze istiyormuş, ona da 20 istiyorlarmış. Mosquera İspanya’dan bizi tercih etmez muhtemelen
Wooh’u 8-10’a bırakacaklarmış da iyi mi bilmiyorum. Zeze iyi gibi de genç topçu bunlar, paranın çoğunu potansiyele veriyorsuno çocuk baya iyi yaw, geçen PSG maçında baya beğendim
15+5 falan gibi oluyosa direkt alırdım
Rennesli Wooh da baya iyi. Bunlardan herhangi biri gelse uçurur
Nelsson'u iyi gösteren yanındaki adamlardı.nelsson ile 2 şampiyonluk yaşadık. olmasa babayı alırdık
sistemden ötürü dışarıda kalması bu gerçeği değiştirmez.
hatta ilk sezonundaki avrupa koşusunda da iyi oynamıştı marcao ile.
Baskanimin bakisinada bak, yetermi lan der gibi.
Zamanında çok dedim fiziği iyi mücadeleci az buçuk teknik de var tam bizlik diye. Bradley locko da benzer bir profildi. Birini sağa birini solaAssignon tam bizlik topçuymuş be. Bildiğin Boey vol2
Devre arası istememişti bu defa biz kovalamadık gerçi Rennes de tutmak istedi sanırım. Devre arası da aslında istemiş ama Dursun Özbek şartlı opsiyon koymaya karşı olmuş çok defa söylendi. Herif uzun süredir kendine güvenecek bir ortam arıyorduAsinon kaçmamalıydı ama gelmek istemedi sanırım Puşt.
Skriniar sağ stoper oynamaya alışkın biri. Orta stoper oynayacak ayak yok kendisinde........................... Alisson..................
........ Sanchez.... Skriniar... Apo...........
Assignon..... Torreira..... Sara.......Barış....
........ Yunus...... Osimhen...... Mikautadze....