Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mika ve Skriniar zaruri olmuştur artık.

bu oyuncularla beraber kalıcı 1 şekilde üçlüye dönecektir hoca

Transfer gündemimizdeki oyuncuların çarşaf çarşaf tüm haber kaynaklarına sızmasından ötürü şuan gelişme olan bir transfer olsa öğrenirdik. Okan hocanın bir çok oyuncuyla görüşüyoruz muhabbeti de taraftarı sakinleştirme çabası olsa gerek, gerçekçi olalım.

Hocam bu ezber yorum kaan zaten orta saha oynamis o ozellikleri olan bir oyuncu

Davinson direk stoper hic bir hoca oraya davinsonu koymaz koymayida aklindan gecirmez

Ayagi duzgun ama stoper icin orta saha bambaska olay sen hic futbol oynadin mi ?

Merak ettim
Antrenörlük bile yaptim. Kaan orta saha oynamisligi varsa bile ana mevkisi stoper. Inan ki sanchezi bi denesin bütün düsüncen degisir. Defansi güclü teknigi yüksek olan oyuncu defansin her bölgesinde oynar. Örnegin kimmich, Philipp lahm. Ha sunu söyleyeyim birde kimmich kariyerini stoper olarak basladi bayernde. Neyse yav senin görüsün olabilir uzatmayalim.

Antrenörlük bile yaptim. Kaan orta saha oynamisligi varsa bile ana mevkisi stoper. Inan ki sanchezi bi denesin bütün düsüncen degisir. Defansi güclü teknigi yüksek olan oyuncu defansin her bölgesinde oynar. Örnegin kimmich, Philipp lahm. Ha sunu söyleyeyim birde kimmich kariyerini stoper olarak basladi bayernde. Neyse yav senin görüsün olabilir uzatmayalim.
Kimmich profili farkli bencede senin gorusundur ama hic bir zaman oynamayacagi icin goremeyecegiz maalesef goremeyecegimiz birsey icin tartismayada gerek yok

Kimmich profili farkli bencede senin gorusundur ama hic bir zaman oynamayacagi icin goremeyecegiz maalesef goremeyecegimiz birsey icin tartismayada gerek yok
Profil mofil sonucta stoper olarak basladi.
Bencede oynatmayacak ama keske bi denese ki herkes rahat oynayabilicegini görse heleki tr liginde.

Jelert, Kerem Demirbay ve Ziyech yerine transfer lazım. Nelsson giderse birde stoper.

Erden Timur'un dün çok net söyledi. Galatasaray aleyhine oluşturulmaya çalışılan bomboş bir algı var.

İnanılmaz bir hal almış durumda, her maçımızdan sonra açıklama yayınlıyorlar. O kadar komik ki o maçlarda bizim aleyhimize daha fazla hata yapılmış olmasına rağmen. Üzücü yanı ise maalesef bu algılar sonuç veriyor.

VAR'ın vermediği penaltı, hakemin Torreira'ya sarı kartı hemen göstermesi, arada dediğimiz pozisyonlarda ise hep aleyhimize olanı tercih etmesi.

Bu nasıl düzelir bilmiyorum ama rakibimiz bizle yarışmayacağını anlayıp çoktan farklı yollara girmeye başladı. Bunu konuştuklarına bile eminim. Sahada yenemeyiz, saha dışına çekelim demişlerdir.

Okan Hoca bu maçta da çok geç kaldı değişikliklerde. Elinde oyuncu yok desem öyle de değil. 70.Dk'da Sallai-Berkan, Mertens-Kerem yerine direk girmeliydi. Lemina 3-4 milyona gelebilecek durumdaysa hiç düşünmeden almalıyız, tabi sakatlık durumu bizdeki gibi değilse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt