- 16 Haziran 2010
- 203.756
- 155.728
- 6.838
NÖBETMETRE
Ekli dosyayı görüntüle 273786
TN #1 - ALPER ALTUN
22/12 - 05/01
0 transfer
TN #2 - FURKAN AHBABIM
05/01 -
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NÖBETMETRE
TN #1 - ALPER ALTUN
22/12 - 05/01
0 transfer
TN #2 - FURKAN AHBABIM
05/01 -
Bence stoperde kala kala Danilo'ya kalacağız ama olsun
Danilo 6 ay iş yapar üçlüde sağ stoperde
Hiç ilgimiz olduğunu sanmıyorum senden başka yazan da yok zatenBence stoperde kala kala Danilo'ya kalacağız ama olsun
Danilo 6 ay iş yapar üçlüde sağ stoperde
NÖBETMETRE
TN #1 - ALPER ALTUN
22/12 - 05/01
0 transfer
TN #2 - FURKAN AHBABIM
05/01 -
Ciddi düşüşte. Sağ bek ya da dörtlüde stoper oynayacak durumda değil. Yine de çok iyi karakter ve üçlüde sağ stoper olarak 6 ay idare edebilecek bir herifdanilo iyi mi
Akıl yürütüyoz illa birinin yazması mı lazım. Gözlemlediğime göre bütçeyi hücuma harcayıp (Mikautadze, Millot, Malen vs.) arkada ucuz yollu geçici çözüm arıyorlar. Skriniar olmazsa en net fırsat Danilo o açıdanHiç ilgimiz olduğunu sanmıyorum senden başka yazan da yok zaten
Disasi'yi çok istiyodum ama şimdi Fofana'nın sezonu kapatmasından sonra bonservis harcamak istedikleri haberleri var. O yüzden satmak istiyolar, €20m falan veren çıkar hatta galiba West Ham verip alcak. Veiga'yı bilmiyomChelsea’den Disasi ve Renato Veiga ayrılacak. Listeye yazsın bizimkiler
Bu nasil buyukluk lan grootu da gsli yaptik.
İsmini yazamam ama kimsenin şüphesi olmasın kiKim geliyo
Hakan denen kişi Sergen Yalçın'dan bahsediyor Bjk başkanı ile görüşüp anlaşacaklardı.Kim geliyo