Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Dayı yaşlanmış haberi yokNe kadar da unique bir saka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dayı yaşlanmış haberi yokNe kadar da unique bir saka
çöpnasıl topcu bu
Çelside yedek beklemek istemeyen adam sana yedek olarak gelir mi senceChukwuemekayı kiralamak için neyi bekliyoruz? Ortasahadaki Atletizm sorunu tamamen kalkar. Kanatlara da alternatif olur
Yedek olacağını kim söyledi. Artık mertens yedek rolüne geçer, yoğun takvime giriyoruz, son yarım saatlerde daha etki sağlar mertensÇelside yedek beklemek istemeyen adam sana yedek olarak gelir mi sence
Orta saha aramiyoruzChukwuemekayı kiralamak için neyi bekliyoruz? Ortasahadaki Atletizm sorunu tamamen kalkar. Kanatlara da alternatif olur
Chukwuemekayı kiralamak için neyi bekliyoruz? Ortasahadaki Atletizm sorunu tamamen kalkar. Kanatlara da alternatif olur
Palmeirastan veigayı alalımİlla birine 20 vereceksek Latin bir wonderkid alalım tutmazsa en kötü Suudilere çakarız.
Chukwuemekayı kiralamak için neyi bekliyoruz? Ortasahadaki Atletizm sorunu tamamen kalkar. Kanatlara da alternatif olur
Maliyet kolay sadece maaş istiyorlarChelseanin herifi bize vermesini kabul etmesini, herifin gelmeyi kabul etmesini, yabancı göndermemizi, tüm maliyetlerin mali bi şekilde fizibıl olmasını sağlamayı vs vs
Maliyet kolay sadece maaş istiyorlar
Gelme işi için avrupadaki hedef tamamdır
Kolay olabilecek bi transfer, opsiyon vermiyormuş çelsi, 6 aylık bi kiralayalım belki kafasına gireriz çocuğun
Cok teknik ve dripling yetenegi bu takim icin ust duzey. 2 sene evvel acayip cikis yapmisti zaten cok buyuk paralara transfer oldu. Son 1 senedir bir durgunluk var, genc olmasindan kaynakli mi bilemiyorum ama o cikisi surdurebilseydi suan EPL veya Serie A'da izlerdik.nasıl topcu bu
Takımda oyunu yönlendiren tek isim mertensYedek olacağını kim söyledi. Artık mertens yedek rolüne geçer, yoğun takvime giriyoruz, son yarım saatlerde daha etki sağlar mertens
Sokayım allahın loser takımına. Dortmunda giden adam bize koşarak gelirdortmunda gidiyor diyorum
Mertens gibisi zor bulunurTakımda oyunu yönlendiren tek isim mertens
Mertens yedeğe çekilmeli ama oraya klas biri lazım çuk o kalibrede değil