- 3 Haziran 2015
- 56.943
- 66.070
- 4.143
Journal Akif beni engellemis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birazdan burhan, nevzat, ank girerler yeni hedef el wahi diye
Rodop da direk yalanlar bunlari
Hy de bu ortamda tffye laf cakar
Instagram postlarina bakinca kari kiz havuz keyif goruyorum calismaya dair hic bir iz yokLam
Mauro bireysel çalışmalara başladı hızla iyileşiyor eskisinden daha güçlü dönecek deseydi inanırdın ama
Bu da demek oluyo ki sadece inanmak istediğimiz şeylere inanıyoruz,benim de senin de yaptığın gibi
Adanali ronaldo verem?Izmirli Vinicius geldi mi
Yeni Leqip girilmis kimsenin umrunda degil
Mantıklı sallamış ama bu sefer Rennes stoper arıyor çünkü. Bir de 5'li oynuyor kendileri o yüzden Nelsson onlar için mantıklı sallanmış. Jota'yı falan da göndermek istiyorlar mesela Bjk ile adı o yüzden çıkıyor.Güzel sallıyor millet ha
Oradan Blas alinir mesela eger Nelsson'a talip olurlarsa.Mantıklı sallamış ama bu sefer Rennes stoper arıyor çünkü. Bir de 5'li oynuyor kendileri o yüzden Nelsson onlar için mantıklı sallanmış. Jota'yı falan da göndermek istiyorlar mesela Bjk ile adı o yüzden çıkıyor.
Salah ve Musiala cuk diye oturur mesela su kadroya..................................Ederson..........................
.............Sanchez......Vandijk.......Apo............
Barış.................Sara..........Lemina.............A.Davies
..................................Yunus...................................
...................Romulo...........Osimhen..................
Kadrul YamYam . Ligin içinden geçeriz
adam satılık vs değildirki kesinlikle - iyi oynadığı maçlarla göze battıRomolu tam bir fırsat transferi alınabiliyorsa kaçırmamak lazım
12-15 arası fiyat çekerler. Brezilyada kaynıyor bçyle adamlarRomolu tam bir fırsat transferi alınabiliyorsa kaçırmamak lazım