Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan sag bek de aksıyor. Sallai kanat diye aldık ne gol ne asist yapabiliyor en sonunda sağ bek deniyoruz hiçbir şey yapamazsa defansta dursun diye.
Sallai'nin yerini o kadar değiştirdiğimiz için belki goller gelmiyordur ki kendisi pozisyona da giriyor biraz açılınca golleri de gelecektir, yine bir çok asisti de yendi yine kendisinin. Geldiğinden beri iyi oynadığı Bodrum, Bjk, Sivas, Samsun, Eyüp, Antalya gibi maçları var oyuna direk katkı yaptığı. Kaan da asıl mevkisi sağ bek olmasa bile gerek oyuna kattığı akıl pas kalitesi ile gayet iyi katkı veriyor ki özellikle kendisini rotasyona attığımızda daha da iyi katkı alacağız kendisinden orta saha kısmında. Bir oyuncu biraz sallanınca yada biraz performansı düşünce hemen yerine adam almaya bakmak bana mantıklı gelmiyor. Eksiklerimiz var 3'lü oynayacaksak stoper + 9.5 ilk 11'e, 4'lü oynayacaksak ise sağ bek + Mertens bölgesine bir adam 11'e bize asıl lazım olan transferler. Haddinden fazla transfer takımı olumsuz da etikler oyuncu psikolojisi de var bu işin.

Renato Veiga aslında tam bizim kalem üçlü oynarsak ama bu sefer de Apo taca çıkıyor

Şu başaktaki piatek'i yedeğe alsak iyi olurdu sanki şuayip yerine. Herif bayadır iyi atıyor golleri

Her yık aynı terane. Kulübün her şeyden önce oyuncu satışı için menajer ya da sd ile anlaşmadı lazım. Elinde zaniolo, danimarka milli takım stoperi, epl yi karısı yapan zaha, ziyech gibi adamlar var satamıyorsun alışı geçin bence

Bu kulüp kızağa çekilmesi gereken futbolcuyu zamanında çekemediği için 2-3 yıllık başarıların ardından hep hüsrana uğradı

Aynı şeyler yine yaşanacak

Apoqareem kızağa çekilmeli demek ayıp olur

Benim en sevdiğim 3 topçumuzdan biri

Fakat kesinlikle onunla kapışcak biri lazım. Benim kafada Yasin Özcan vardı ama Aston Villa aldı onu galiba. Ahmetcan Kaplan falan diyenler var ama emin değilim o heriften. Aslında işte böyle sol bek sol stoper karışımı bir atlet bulsak en ideali fakat sanmıyom yapçaklarını

Bi de böyle bir herif alırsak Apo hop bi dakka ben de Avrupa'ya gitçem o zaman diyebilir ki hak veririm. Onu da göze almak istemem şahsen

Yine de ağır davrandığımız doğru. Ana plan üçlüye dönecekse 6 stoper ile girmeliyiz sezona. Bunların birinin altyapı çıkışlı ya tutarsa tarzı biri olması okey ama diğer 5i net isimler olmalı

5 milyon euro getirene verecekmis klubu tam superlig topcusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt