Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mika Gouiriye sözde yüksek bonservis ödeyebiliriz gibi gaz verdi ve simdi puan kaybi yasanana kadar birsey yqpmazlar. Bu ay en fazla Eren Elmali gelir gibi.

Firsat transfer firsat transfer diyerek, herkesin transfer periyodu kapaldigin dan sonra, formsuz ortada kalmis, yüksek maasli 2 adam getirebilir bunlar.

burada Erden Timura sallayanlar vardı

Bu taraftar bunu HAK ediyor!

Ulan kabus gördüm resmen.. Konya deplasmanındayiz ben maçı 20.00da sanıyorum maç 19.00daymis.. Bir açtım tvyi dk 45. 4-1 gerideyiz 13. Dk davinson kırmızı yemiş.. kan ter içinde uyandım hayır olsun
kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer

Uefa listesine 3 isim ekleme son tarih: 6 Şubat
Türkiye'de transfer için son tarih: 11 Şubat

Ocak sonu Şubat başı gibi 6 Şubat'a 2 transfer yetiştirip Sallai ile birlikte ekleriz. 1 tane de Eren Elmalı tipi 1 yerli gelebilir ama onu listeye ekler miyiz meçhul.

Kalan 5 günde 5 büyük ligde elde kalanlardan 1-2 tane işportacı gelir.

Ocak sonuna kadar ise aşağıdaki isimlerin bizi z. gayesini çaresizce izleriz.

Hiç öyle taarruza kalktığımızı sanmıyom. Dursun türkü falan söylüor şu anda

Transferde son günü bekliyoruz. Fiyatlar iyice düşsün ve fırsat çıksın diye.

1736929087869.webp

Biz bu son günü bekleme olayını hep yaptık yapıyoruz da, bir Ünal Aysal bunu komik bir şekilde dillendirdi. Herkes idrak etti sistemin nasıl işlediğini. Ben şahsen hiç boşuna heveslenmiyorum. Bizimkiler şubattan önce transfer yapamaz. Aldıkları oyuncuları görünce yapsınlar mı, ondan da emin değilim. Unutmayalım ki, geçen sezon devre arasından güç kaybederek çıktık(Boey transferi).

Ulan kabus gördüm resmen.. Konya deplasmanındayiz ben maçı 20.00da sanıyorum maç 19.00daymis.. Bir açtım tvyi dk 45. 4-1 gerideyiz 13. Dk davinson kırmızı yemiş.. kan ter içinde uyandım hayır olsun
Ben sana "hem hüsnü hem manyak" videosu atmışım gibi susuyorum.

Sen de sana "hem hüsnü hem manyak" videosu atmışım gibi sus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt