Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen knk 1 tane daha alacaklarmış dansoya çalisiyorlar herhalde bir 25 de oraya bayılacaklar
Bu gelen Danso yerine gelmiş şimdi sol ayaklı bakıyorlarmış Djiku yerine. Diego Carlos bir de geçen sene karşılaştıkları Belçika takımından Japon bir futbolcu diyorlar.

Naci Liboşu getirin bana.

mazlumu-getirin-bana-mazlum.gif

Buda Ajax gibi Bodo gibiymiş baktımda. Yüksek bonservisle sattığı oyuncuların çoğu balon çıkmış. Jovic, Haller, Kolo Muani, Lindström, Andre Silva, Kostic vs vs.

Umarım bu çöp oyuncu ihracı furyasına bir yenisi daha eklenir.
Haller'i ayırabiliriz burada o sanırım kanser geçirene kadar iyi performans veriyordu.

Kolo Muani'nin maaşının tamamını Psg ödeyecek kısmı şaşırtıcı acaba kiralama bedeli alıp maaşını mı ödeyecekler bu vergi falan meselesinden dolayı?

Müthis planlama peki varsayalim mika olmadi o iki oyuncu da baska bir takima gitti o vakit ne olacak?
Tam olarak ne demek istediğini anlamadım. Mika olumsuz olması durumunda bu 2 oyuncudan birini getirecekler bu habere göre işte. Aynı mevki için şu an bu 3 aday var.

Okan Buruk inisiyatif almalı. Gerçekten beğendiği oyuncu varsa 2 - 3 milyonun hesabını yaptırmamali. Ikinci bir Doue Jelert vakası yaşanmasın

Stoper ihtiyacı olmayıp 2 stopere 40 milyon euro harcatan tercumana saygılarimizi sunuyoruz :asd:

Arkadas zaten 4 bilemedin 5 oyuncu vardir X pozisyon icin listede. Ha 5'i de olmazsa gecmis olsun demektir, sezon sonunda tekrar yeni bir transfer donemi aciliyor. Ayrica 4-5 oyuncu icin ayni anda gorusme falan da olamaz.

Yönetimi savunmayin bi zahmet ya. Icardi 2 aydir sakat, yerine birini dusunuyorsan 2 ay zamanin vardi

Sag bek transferinin tutmadigini 3cu mactan sonra anladin, sol bekin yedegi yok kac zamandir

Toreyra saraya bisey olsa avucladin

Kanat olarak 3 topcun var, biri sakatlansa gene avucladin

Her aldigin topcu yildiz olsun demiyoruz en azindan iṣe yarayacak adamlari bulup anlasman lazimdi simdiye kadar..

Yönetim herzamanki gibi sinifta kalmistir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt