Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diego Carlos epey iyi bir stoperdi ama son 1 senedir ortalikta yok diyorlar. Galiba dususte.

Fabrizio yazdiysa dogrudur bu arada, Mikau icin de ilk o haber girmisti diye hatirliyorum.

herif 10 epl maçı oynamış bu sezon böyle sakata can kurban

avlye ilk geldiğinde robot gibi herifti şimdi nasıl bilemeyiz ama hemen izleyelim haftaya

Abdulkerim her sene daha kötüye gidiyor gelecek sene muhtemelen artık her çıktığı maçta sahaya bırakacak
Haksızlık ediyosun. Herif profesyonel ve 31 yaşına yıl sonunda girecek. 2-3 sezon daha iyi düzeyde katkı alabileceğimiz biri. Belki bir Acerbi kadar değil ama bir Palomino kadar oynar düşüncesindeyim

ölçüt değil ama 1 kaç ay evvel palıs villa maçında villa defans hattı çok ağır ve temassız idi
özellikle carlosa dikkat kesilmedim ama şimdi özete bakınca o da geriye koşularda ya da öne çıkıp müdahlelerde yetersizmiş

Muslera

Sanchez Carlos Abdülkerim

Barış Alper Torreira G.Sara Yunus

Mertens

Osimhen Wahi

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diego Carlos bitik vaziyette. Asla gelmemeli

Zaten Aston Villa da Sevilla'ya kakalamaya çalışıyor. Bade için para + Carlos gibi teklifler kovalıyolar gibi okumuştum. Bu herifi Fb'ye de çakmaya çalışıyolar belki o yüzden bizle adını geçirmişlerdir. Fakat kesinlikle almamalıyız

Kiralık falan düşünülüyosa yine neyse de kiralık da bundan iyi isim buluruz. Bence az akıllı olursak dönem sonu kiralık Disasi fırsatı çıkabilir örneğin

Diego carlos geçen yıl iyiydi çöp muamelesi çekmeyin stoper pozisyon bilgisi fiziği yerindeyse hala 23 25 yaşındaki stoperlerden iyidir.Şuan fiziksel düşüştedir ki trye düşme şansı geldi.Ama adam 3lü stoperde daha iyi oynar 2li stoperde geçiş yersek zorlanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt