Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan Motz: "İtalya Serie A'dan Galatasaray'ın görüştüğü bir sağ bek var. İsmini öğrenemedim."

Galatasaray muhanirlerin durumu icler acisi

Mikautadze'yi zaten sadece çift santrafor oynarsak ileri uçta oynatırız. Onun dışında Mertens ikamesi gibi düşünün. Yani 4-2-3-1 oynayacaksak Mertens'in rolünde oynar gelecek sezonlarda.

Onun dışında 2. santrafor olur, 3-4-2-1 gibi sistemlerde forvet arkasındaki ikiliden biri olur. 3-4-1-2'de zaten işte forvet arkası olur. 4-2-3-1'de de ideal olmasa da kanat olur bir de işte.

Yakup Çınar: "Ola Aina, Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Nottingham'ın bonservis beklentisi var. Galatasaray bu beklentiyi düşürmeye çalışıyor. Osimhen'in devreye girebileceğini düşünüyorum.."

İtalya Ligi'nden sağ bek alıyosak bence Bologna'nın Avusturyalı olan sağ bekidir :D Jelert ve Sallai sonrası yine o tipte 1 oyuncu alırız bence yav :D

Bu adamin ahmed kutucudan iyi topcu oldugunu sanmiyorum
Olabilir de şu an gelseler benzer seviyede katkılar yaparlar bence de. Dribbling açısından daha iyi duruyor ama Ahmed'in de daha iyi olduğu 10 tane alan vardır. Bir de Cimbomlu
bence tek sorun o değil, o boyda o fizikte birini tek forvet de oynatamazsın.O yüzden ne ajaxta ne lyonda doğru dürüst süre alamıyor.
Ben ilk adı çıktığında Tevez yahut Agüero gibi bi şey olabilir mi diye merak etmiştim. Okuduğum raporlardan birinde belden altı kalın ve güçlü o yüzden yere iyi basıyor, şut var dribbling var pas var sürat var falan gibi şeyler okumuştum. Kel alaka görünüyor bu analiz

Ha bizde zaten tek forvet oynamaz da bu adama şu anki haliyle €11-12m gibi bir paradan fazlasını gömmezdim şahsen, o da hoca + scout ekibi çok olumlu raporlar veriyorsa
suan maci var, balip analiz et bali bektas
Kenarda açık biraz da ona istinaden söyledim. Çalışkan falan değil bu herif

Yakup Çınar: "Ola Aina, Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Nottingham'ın bonservis beklentisi var. Galatasaray bu beklentiyi düşürmeye çalışıyor. Osimhen'in devreye girebileceğini düşünüyorum.."
Oyuncu gelmeye sıcak bakıyor diyor birde osimhen devreye girebilir diyor. Osimhen napacak kulübünü mu ikna edecek.

Selamun Aleykum arkadaşlar :D
Resim
As sn durmaz

Ola aina pl 2.sinde oynuyorken bize neden gelsin dear Jakop Çinar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt