- 26 Ocak 2021
- 41.240
- 40.476
- 3.078
Kolpaşah mi ciddi misin yav :dMelikşah o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolpaşah mi ciddi misin yav :dMelikşah o
Olabilir de şu an gelseler benzer seviyede katkılar yaparlar bence de. Dribbling açısından daha iyi duruyor ama Ahmed'in de daha iyi olduğu 10 tane alan vardır. Bir de CimbomluBu adamin ahmed kutucudan iyi topcu oldugunu sanmiyorum
Ben ilk adı çıktığında Tevez yahut Agüero gibi bi şey olabilir mi diye merak etmiştim. Okuduğum raporlardan birinde belden altı kalın ve güçlü o yüzden yere iyi basıyor, şut var dribbling var pas var sürat var falan gibi şeyler okumuştum. Kel alaka görünüyor bu analizbence tek sorun o değil, o boyda o fizikte birini tek forvet de oynatamazsın.O yüzden ne ajaxta ne lyonda doğru dürüst süre alamıyor.
Kenarda açık biraz da ona istinaden söyledim. Çalışkan falan değil bu herifsuan maci var, balip analiz et bali bektas
Oyuncu gelmeye sıcak bakıyor diyor birde osimhen devreye girebilir diyor. Osimhen napacak kulübünü mu ikna edecek.Yakup Çınar: "Ola Aina, Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Nottingham'ın bonservis beklentisi var. Galatasaray bu beklentiyi düşürmeye çalışıyor. Osimhen'in devreye girebileceğini düşünüyorum.."
As sn durmazSelamun Aleykum arkadaşlar
![]()
Nereye çıkıyorsun, maaşını biz ödüyoruz belli kısmınıZahanin 1.5 yillik maasindan cikmak transferden daha degerli nerdeyse mikautadze nin parasi cikiyor