Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.307
- 49.184
- 2.968
Pep Milyar harcatacak he @Murat Durmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben o işi Rennes'in, Nelsson'u almak için Gouiri + para teklif ettiği şeklinde okudum.Rennes Gouri için 18 istiyor diyorlardı. Biz de Nelsson için 10-12 istiyoruz. Her iki takımında oyuncuların sonraki satıştan kardan %15-20 pay+ bizim 5-6+2-3 milyon bonus vermemize hal olabilir ama Rennes takasta Nelsson+12-13 civarı istiyor diye haberler vardı.
2 hafta torreira dinlenir, 2 hafta sara.Lemina gelse bile nerde oynayacak
Okan hocanin aklinin ucunda bile 3‘lü orta saha yok
Mertens‘in alternatifi icin bile forvet istiyor
Okan hocanin kafasina silah dayasaniz bile Torreira-Lemina-Sara kurgusuyla cikmaz cok defansif olur diye
Yedek icin diyorsaniz o baska
Onu pep oynatmaya baslamisti. Alt yapiya cektiydiler saniyordum 20 yasinda gelmis.Kimmich cok uzun suredir Bayern'de oynayhinca sana altyapisindan cikmis gibi geliyor dimi?![]()

Bu değişime leminayı eklemlendirsek toplam 7-8 milyon civarına 2 bölgeyi kapatabilir miyiz acaba.Amine Gouiri konusunda gelişmeler olabilir bana göre. Rennes tarafıyla bağı baya kopmuş oyuncunun. Biraz baktım çoğu da Nelsson'u çok istiyor. Böyle bir transfer anlaşması beni şaşırtmaz. Ama yeni stopere imza attırmadan Nelsson kesinlikle gönderilmemeli.