Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2019
- 4.416
- 2.916
- 1.148
Hakim olmadigim icin sordum zaten kaan bey maksat muhabbet olsun.O tansiyonla Adamsı şaapadabilirdi baba dışarıdan bakarak yorumlanabilecek bir olay değil bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakim olmadigim icin sordum zaten kaan bey maksat muhabbet olsun.O tansiyonla Adamsı şaapadabilirdi baba dışarıdan bakarak yorumlanabilecek bir olay değil bu.
Kim soğutuyor.erden timur'dan soğutma çabası var oyuna gelmeyelim
zalewskiPolonyalı kim
oynatmiyorPavlovic i neden versin ki Milan mantıklı değil.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Osi, abdul,davinson veya kaandan kafa golu bekliyorum
Kiev geberik halde ama belli de olmazRiske edilmez muhtemelen DK maçında
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kim o? lewandowski?Hmm alırsın g.tu bklu Polonyalı beğenip gelmiyor ligimize , istesekle olmuyor
Ahmedim Uefa yı almasak Hagi travmaya dönerdi. Allah tan aldıkHakim olmadigim icin sordum zaten kaan bey maksat muhabbet olsun.
Zannetmiyorum verse de değerli bi adam olarak görülüyor gelecek için ifb ye vermezler o anlamda diyorum serie a da çok rahat alıcısı çıkaroynatmiyor
Stam’in veliahtı diyorlar adama
Zalewski hemde çok iyi paraya rağmen, Erden Timurda üstüne basa basa söylemişti hatta acun bile diyor adamlar bizim ligi arap ligi olarak görüyor, kolay olmuyor istemekle gelmiyor pustlarPolonyalı kim
Yüce rabbim yenilerini sanip eylesin insallah.Ahmedim Uefa yı almasak Hagi travmaya dönerdi. Allah tan aldık
Zalewski ,Moder vskim o? lewandowski?
zalewski de bir megalomani var gibime geliyor.Zalewski hemde çok iyi paraya rağmen, Erden Timurda üstüne basa basa söylemişti hatta acun bile diyor adamlar bizim ligi arap ligi olarak görüyor, kolay olmuyor istemekle gelmiyor pustlar
Kieve evinde puan kaybeden takımı at gibi vururlarKiev geberik halde ama belli de olmaz