Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
batsı satmak mallık şuan
nelsson kafasında burayı bitirmiş

bats iyi kötü sezon sonuna kadar yine bir 3-4 maç son dakika kurtarır
11 oynatamayacağın oyuncuyu alıcısı varken elde tutmak mantıksız. Sırf son 10 dk oyuna girip gol atsın diye bir oyuncuya kontenjan ayıracak lüksümüz yok. Bats kalırsa, Osimhen olmadığında BAY veya Mikautadze 11'de ST oynar.

Batshuayi'yi yollayıp yerine opsiyonlu kiralık Igor Jesus alırsak sevinçten takla show yaparım

11 oynatamayacağın oyuncuyu alıcısı varken elde tutmak mantıksız. Sırf son 10 dk oyuna girip gol atsın diye bir oyuncuya kontenjan ayıracak lüksümüz yok. Bats kalırsa, Osimhen olmadığında BAY veya Mikautadze 11'de ST oynar.

o 3-4 maç çevirelemediğinde bu mesajı hatırlatırım

bats yazında gider sakatlık ve mental sorunu olmayan adamı herkes alır

bazen herşeye çok populist yaklaşıyorsunuz bats kötü transfer değil
masşı yüksek ama 4 maçı o çevirdi şimdiye kadar o 4 maçın üçü lig
o maçlar puan kaybı olsa şuan lider fbydi

peki sallai kaç maç çevirdi ???

videolarda hep hizli tek pas oynamasi cok iyi. bu tarz oyunla bu pas yuzdesi ilginc. topu hemen ayagindan cikariyor.
Pas yüzdesi o kadar iyi değil aslında zaten. Uzun ve orta mesafe pas yüzdesi çok iyi ama kısa pas yüzdesi vasat aslında. Hatta mesela Konferans Ligi'nde 83% kısa pas yüzdesi var bir orta saha için çok kötü

Disasi
Sangare
Gouri

Ne dersiniz???
IMG_1879.webp

Fener zenci sever

[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]" data-quote="Melih Sönmez" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Ziyech ve zaha toplam maaslari [emoji6] var mi vergi haric

Zaha 7.5
Ziyech 6

Erden timur’un aciklamalarina göre

Zaha amerika’ya transfer oluyor onun maasindan kurtuluruz ama ziyech problem yaratabilir

Oliviera gibi ziyech de fesih icin kalan parayi isterse sürpriz olmaz

leminayı ben de isterim bu arada %100, hocanın tercihi açısından söyledim en zor maçlara bile 2 orta saha çıkıyoruz

sara'yı öne atma fikrinden kesinlikle uzağım, geriden oyunu ilmek ilmek işliyor resmen

Skoru aldıktan sonra üçlü olur. Sara da öne çıkmaz. Hatta aksine o durumda Sara geride registamsı oynamaya devam etsin, Torreira-Sara orta sahanın her yerinde baskı yapsın...

Bir ara Osimhenin akrabası altyapımızda idmanlara başladı diye haber vardı. Yaklaşık 1 haftadır kim bu adam diye googleda araştırıyorum, bir bilgi bulamadım. Haber asparagas olabilir mi? İsmini duyan bilen var mı?

Adsnin fbden puan alma ihtimalini yüzde kaç görüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt