- 10 Mart 2013
- 121.612
- 158.392
- 5.068
aynı video işte@Uğur İz üstat sen bu videonun dizili olanını atmistin var mı bulamadim
bir de bu war
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynı video işte@Uğur İz üstat sen bu videonun dizili olanını atmistin var mı bulamadim
aynı video işte
bir de bu war
ha onu bilmiyomTwit lazım ya dizi bolumlerine bakcam skajajs
Onu bookmarkladım saniyordum şimdi sana atmaya bookmarklara girip baktım bulamadım bende ariyorum şuan@Uğur İz üstat sen bu videonun dizili olanını atmistin var mı bulamadim

Bende beğendim sanıyordum Twitter'da böyle arıyorum şuanOnu bookmarkladım saniyordum şimdi sana atmaya bookmarklara girip baktım bulamadım bende ariyorum şuan![]()
zaha degilde onyekuru tadindan yenmezdi.
Lens'in 8 numarası diouf iyi topçu
Bu arada fb'nin eski topçusu king danso'yu şu dakikaya kadar mal etti.
Danso kesinlikle 25 verilecek topçu falan değil. Augsburg’da saatli bomba gibi takılıyordu sahada, geçen sene adı bizimle anılınca millet rudiger muamelesi çekmişti. 2-3 defa başka danso mu var acaba diye baktığımı hatırlıyorum.Lens Toulouse maçına bakıyom
Danso'ya en fazla €10m veririm şahsen. Havada iyi, güçlü, seri adam. İleride oynayabiliyor ama hareketleri pek güven vermiyor ve çok net ayaksız
paralisca geliyor demek.Fenerbahçe'nin yeni transferi Talisca, cuma günü İstanbul'da olacak. (Ekol TV)
Tempo sorunu olan Fener'e 1 adet temposuz adam daha. Bakalım kimin yerince oynayacak?Fenerbahçe'nin yeni transferi Talisca, cuma günü İstanbul'da olacak. (Ekol TV)