Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eren elmalı transferinde cenk ergün varmış ivedilikle iptal edilmeli o transfer.
Buyuk sallamış gibi geliyo banada cenk olsa erene 7 falan verirdik yav o adamın 3 + 500 e bu işin içinde olmasina imkan yok.Gardilik yapıyor işte.
Galatasaray adına geçmiyor diye yazmış haberde zaten.Ulan bu adam yine mi döndü. Hani istifa etmişti. Taraftarın aklıyla oynama dursun başkan
O zaten 8 gibi de ama 5 buyuk lig dışı onun dışında kim var ki 20 milyonlukistatiskleri çok kötü onun da
O zaten 8 gibi de ama 5 buyuk lig dışı onun dışında kim var ki 20 milyonluk
Durduk yere niye yazdı. Öyle bir iddia var demek ki, onun için diyorum. Dursundaki bu cenk aşkını da biliyoruz sonuçta, yine döndürüp taraftarın asabıyla oynamasınGalatasaray adına geçmiyor diye yazmış haberde zaten.
17kaçok vardır, belçikada iskoçya da falan, ingiltere ikinci ligi de olabilir.
Yazdı da Galatasaray adına değil diye de yazdı. Oyuncu tarafının menajer ortağı falan da olabilir. Bizden önce TS'de çalışıyordu yanlış bilmiyorsam Cenk Ergün. O kadar olaydan sonra tekrar getirileceğini sanmıyorum.Durduk yere niye yazdı. Öyle bir iddia var demek ki, onun için diyorum. Dursundaki bu cenk aşkını da biliyoruz sonuçta, yine döndürüp taraftarın asabıyla oynamasın
Getirmese bile dışardan yine bize birşeyler sokuşturmaya çalışıyor gördüğün gibi. Bu vasat eren ısrarının sebebi de bu adam olabilir. Liseli cenk aşkı bitmiyor adamdaYazdı da Galatasaray adına değil diye de yazdı. Oyuncu tarafının menajer ortağı falan da olabilir. Bizden önce TS'de çalışıyordu yanlış bilmiyorsam Cenk Ergün. O kadar olaydan sonra tekrar getirileceğini sanmıyorum.
20+ verilecek adam o kadar çok yok bence yavçok vardır, belçikada iskoçya da falan, ingiltere ikinci ligi de olabilir.
20 milyon elimizde geziyoruz üstad bakalım kime yatıracağız parayı. Sara'da da 17-18 milyon elimizde gezdik ama doğru adamı bulduk çok şükür10 mülyona fln adam baksak o da olur yani
Taksitli ödeme plani ile iyi bir is cikarmis gözükmekteyiz Sara konusunda20 milyon elimizde geziyoruz üstad bakalım kime yatıracağız parayı. Sara'da da 17-18 milyon elimizde gezdik ama doğru adamı bulduk çok şükür