Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara'yı öne atıp Torreira'yı 6'ya çekip sağlam bir 8 almak gerekir. Böylelikle Sara'yı deli dana koşturmadan hücumda daha efektif kullanabiliriz. Mertens'le de Sara'yı yedekledik mi tamamdır.
Bunu yapmaz hoca. Cünkü sarayi hep ikinci orta saha olarak oynatacak. Onun önde oynayan oyuncu tipi ikinci forvet olani olur oyun kurani degil.

Sara'yı öne atıp Torreira'yı 6'ya çekip sağlam bir 8 almak gerekir. Böylelikle Sara'yı deli dana koşturmadan hücumda daha efektif kullanabiliriz. Mertens'le de Sara'yı yedekledik mi tamamdır.
Ama hoca bence saranin onde oynayamayacagini dusunuyor bende ayni fikirdeyim sara arkada daha efektif cok dar alana sokarsak bence etkisi azalir o yuzden zaten mikautadze istiyoruz mertensi yedeklesin diye

Febe kaostayken tam simdi guzel bi transfer aciklamasi yangina benzin dökerdi aslinda..

Bu arada ben pek sıcak değilim ama Mikautadze'nin istatistik profili olağanüstü. Çok verimli bir hücumcuya benziyor ve pasörlüğü + dribblingi üst düzey

İstatistik profilinde göze batan eksiler:
- pas yüzdesi, özellikle kısa pas yüzdesi vasat
- kilit pas konusunda eh işte, aslında o kadar ceza sahasına giren top taşıyan ve progresif pas atan birinin çok kilit pas atmasını da beklersin ama öyle görünmüyor
- top kapma ve mücadeleye girme, çok az top kapıyor ve çok az mücadeleye giriyor. onun dışında sahipsiz top kazanmada ve pas arası yapmada baya iyi
- havada çok kötü
- dribblingi iyi olduğu için çok dribbling deniyor ama yüzdesi vasat, dolayısıyla çok fazla dribbling deneyip top kaybediyor top kaybı istatistiği oradan geliyodur. şöyle diyeyim maç başına 2.73 defa birini çalımlamayı deneyip top kaybediyor bu da onu Avrupa'nın 5 büyük ligindeki en kötü hücumculardan biri yapıyor. Forvetlerin yüzde 98'i bu konuda daha iyi istatistiğe sahip

İncelemek isterseniz: Georges Mikautadze Scouting Report for Last 365 Days Men's Big 5 Leagues, UCL, UEL | FBref.com
iyi ki kötü mü la anlamadim

iyi ki kötü mü la anlamadim
iyi yaw mesela 12m garanti + 4m kolay bonuslar + 4m zor bonuslar gibi bir paraya gözün kapalı alırsın. bu herif bitiriciliğini iyileştirip ileride paslaşmayı öğrendiği anda direkt Julian Alvarez gibi bir şey oluyor

Yalnız €25m €3.5m maaş bunlar tuzlu

Ansu Fati, Joao Felix gibi herifleri gözümüz kapalı kiralarız bence sabah yazdığım gibi

Hatta Madueke, Mudryk falan da kiralık düşebilecek isimler

Zaten bosa deep playmaker denmiyor saraya.
Hocam herkes saniyorki sara 8 numara cok iyi oynuyor one atsak daha iyi oynucak boyle birsey yok sara geriden oyunu gorup okuyup o paslari oyle atiyor onde oynamak cok farkli sirti donuk top alicak cok hizli dusunecek birde kisa pasi atmakla uzunu atmak bir degil

Yunusa mertensin verdigi pasi o hizda o zamanlama ile sara atamaz ama mertensde geriden sara gibi isabetli atamaz

Ferdi iyi sol bekti adami aciga aldilar hic birsey yapamadi yani futbol okadar basit degil

Mertensin yaptigi isleri daha tempolu sekilde yapacak adamlar cherki ve mikautadze o yuzden hoca israrla istiyor

Skriniar işini düşündükçe bir yanda soğuyorum bir yandan ise ısınıyorum. Ağır kalabilecek olması soğutan kısmı ama hava toplarını net alacak olup sektirmemesi, uzun topları ise ısıtan kısımları(Bunları iyi bir Nelsson'da yapıyor ama). Disasi'yi sanki daha iyi olabilir. Lucumi gibi onun sağ ayaklısı mesela tam aradığımız adam gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt