- 1 Mayıs 2018
- 57.818
- 48.592
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O pasi atarda ama forvetlik isleri zor yapar. Örnegin duvar paslari alip atmak o arada kaleye hizlanmak. Gol vuruslari. Say say bitmez.Hocam herkes saniyorki sara 8 numara cok iyi oynuyor one atsak daha iyi oynucak boyle birsey yok sara geriden oyunu gorup okuyup o paslari oyle atiyor onde oynamak cok farkli sirti donuk top alicak cok hizli dusunecek birde kisa pasi atmakla uzunu atmak bir degil
Yunusa mertensin verdigi pasi o hizda o zamanlama ile sara atamaz ama mertensde geriden sara gibi isabetli atamaz
Ferdi iyi sol bekti adami aciga aldilar hic birsey yapamadi yani futbol okadar basit degil
Mertensin yaptigi isleri daha tempolu sekilde yapacak adamlar cherki ve mikautadze o yuzden hoca israrla istiyor
Dogru ama o pasida o hizda dogru aciyla atmak ayri meziyet oyle guzel atiyorki mertens yunus kontrol etmeden tekte vurabiliyorO pasi atarda ama forvetlik isleri zor yapar. Örnegin duvar paslari alip atmak o arada kaleye hizlanmak. Gol vuruslari. Say say bitmez.
GS forması altında görmeyi en çok istediğim adamlardan biriydi Di Natale reis.mikautadze’nin ekibimizde atacagi golleri izliyorum
GS forması altında görmeyi en çok istediğim adamlardan biriydi Di Natale reis.
Bizim ligi donunda sallardı o şutlarıyla.
vlahovic 6 bağyanla otel odasinda birlikte oldugu icün juve yollari ayirma karari almis
vlahovic 6 bağyanla otel odasinda birlikte oldugu icün juve yollari ayirma karari almis
Hemen 30+ bonus teklif edelim
bu nedir yaw bu nasıl güç. zaten aygır gibi herif
tanışmak isterim
Hayır burada sara profu olarak ben varım bana danışan da yok ne yapar nerede oynar diyehala sara 10a geçsin orta saha alalım saçmalığı görüyoruz ara sıra
hiç mi anlamıyonuz izlediğiniz şeyden bir şey yaw