Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen'in gelme sebebi ortada kalması ya bize gelecekti ya da 6 ay futbol oynayamayacaktı. Yazın ortasında transfer için teklif yapsak yüzümüze bile bakmazdı.
Aynı durum dünyada kıtlık çekilen bölge olan sol koridor oyuncusu olan Zalewski için de geçerli. Bu herife bildiğin bizim teklifi ya kabul edersin ya kadro dışı kalırsın denildi, kabul etmediği gün de kadro dışı kaldı.

Napoli ş.liginde oynuyor en fazla 1 ay kadro dışı kalırdı sonra bir şekilde orta yol bulurdu. 6 ay sonra kadro dışı kalmış bir futbolcu olarak belki 40 milyonlara Manu gibi bir kulübe imza atacaktı.
Burada ikili ilişkiler önemli diyorum.

Adama dersin ki biz kulübünle anlaşalım gel 6 ay sonra istediğin kulübe gidebilirsin. Kupayı almak istiyoruz bunun için 3 takviye yapacağız.

Avrupa arenasından 2 hafta sonra elenecek bir kulüpte oynuyor şuan. Ligde de 10.lar görende zanneder ek ki avrupayı sallıyor herif. Tek başına takımını iki platformda da zirveye oynatıyor da avrupanın gözü üzerinde.

Tüm kulüpler yazın 18 milyonluk serbest kalmasını bekliyor ve yine iddia ediyorum Aston villa tarzı bir takım harici üst seviye takımlarına gidebileceğini sanmıyorum. Belki Dortmund falan öder oraya geçer.

Bazı şeyleri gözümüzde büyütüyoruz bence.

Jakobs'a tavsiye pit stop yapıyorsa Ferrari garajının önünden uzak dursun sonra yarış dışı kalır.

Serhan Türk: mikautadze icin son teklif 21.5 m euro
Okan hoca oyuncuyu istiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt