Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Çok heyecan verici takım oluyoruz. Keşke sağ bek ve savunmaya da çözüm gelse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuzey Afrikali oyunculardan dilimiz cok yanmadi mi?üstüne 7 koy cherkiyi çek bari
Allah'ımda şahit bunaAnılar kilitlemis sana
Resimler delil gibi banaaaa
Benim anladığım Ferrari pit-stop ekibi arada error verebilecek sakatlığa nispeten yatkın bir durumu varmış o yüzden yerli sol bek istiyormuşuz. Bazı oyuncuların fizik sakatlığa yatkın oluyor özellikle fiziğine göre çevik ve hızlı oyuncularda oluyor bu Osimhen, Ostarwalde, Haaland(böyle diyorlardı sonra yoganın sakatlık riskini düşürdüğüne dair haberler okumuştum) gibi.Hiçbir şey anlamadım desem kafam basmadı bir tek pit-stop demiş gerisini çözemedim.![]()
Serhan Türk: mikautadze icin son teklif 21.5 m euro
Okan hoca oyuncuyu istiyor
dursun başkanına teşekkür ediyor musun bu GS yüzyılı içinÇok heyecan verici takım oluyoruz. Keşke sağ bek ve savunmaya da çözüm gelse
Hiçbir şey anlamadım desem kafam basmadı bir tek pit-stop demiş gerisini çözemedim.![]()
Ağlayarak dinliyorum her günAllah'ımda şahit buna
Gel içimden sen alsanaa
Hocam sert lastikleri takmak gerekiyor Jacobs’a. Yumuşak lastiklerde 10 turdan fazla pitsiz gidemezbox to box, versatil vesaireden sonra literatüre yeni bişey girdi pitstopa girmeyen senede 50 maç oynayacak topçu lazım
Devamında olumlu bitecek gibi duruyor diyor. Lyon sıcak bakmaya başlamış bu arada rakam için çeşitli iddialar var bana Lyon'un sıcak baktığı rakam olarak 20+3 daha mantıklı geliyor.Bu iş bitti diyelim
@Umut Işık açıkla renktaş f1’den anlarsın sen. Latifi değil Tsunoda mıymış