Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashford kronik sanıyordum ama geçmişi temiz çıktı yav

Rashord her ama her topu kendi kullanan ultra bencil bir herif sövmekten bitap düşersiniz

Yönetim 3M euro gibi makul bir paraya alternatif sol bek getiriyor, yine begenmiyorlar. Bu takima 1,5 yildir yerli oyuncu gelmiyor, hatirlatirim. Kaan, Berkan ve Baris gibi oyunculari deli dana gibi oradan oraya kosturmanin hic kimseye faydasi yok. En verimli olduklari bölgede oynamayinca bunlara salliyorsunuz sonra. 20 tane yabanci hakkimiz yok, mecbursun yerli almaya.

mikatzade skriniar derken eren mali geliyor ha?

rezillik

eren denen eleman iyi bir oyuncu olsaydi su anda puan farki 11 idi.

son fb macinda tek basina verdi maci.

Alex Meret Napoli ile sözleşme yenilediği için Walter Benitez'e yönelebiliriz.Performansı şu anki Muslera'nın biraz daha iyi olanı ve konsantrasyonu olanı.Çok Gol atıyoz zaten bizim için 1 sıkıntı olmaz bence yav :D

Nelsson'a bonservisli teklif gelmiyorsa stoper almaya gerek yok. Bilindik tecrübeli oyuncumuz, Sanchez ve Abdülkerim'den sonra ligin en iyi 3.stoperi de bizde. Eren Elmali ile birlikte yabanci bir sag bek alip defans rotasyonunu tamamlamak gerekiyor.

Stoper:
Sanchez
Abdülkerim
Nelsson
Metehan

Sag Bek:
Transfer
Jelert

Sol Bek:
Jakobs
Eren

Avrupa kadrosunda cok eksik kalmamak icin Jelert'in gönderilecegini sanmiyorum. Metehan da varken Kaan'i öncelik olarak orta sahada alternatif oyuncu olarak kullanmakta fayda var. Stoper ve sag beki de halleder. Nelsson'u kiralayip baska bir stoper kiralamanin mantikli olacagini sanmiyorum.

eren denen eleman iyi bir oyuncu olsaydi su anda puan farki 11 idi.

son fb macinda tek basina verdi maci.
Bugun jakobsu trabzona koy eren kadar oynar
Yaninda stoper kim oynadigi belli degil

Orta saha evlere senlik adami degerlendirmek icin bir kac mac iyi takimda izlemek lazim

Kaan alinirken burdaki yorumlari hatirliyorum
Birine cakacaklar bakalim kime girecek diyorlardi

Yasi genc yerli oyuncu 3 milyon veriyorsun begenmedin mi ? ayni paraya elden cikarirsin

Transfer sezonu acilirken acil eksikler neydi?

-Sag Bek
-Sol Bek
-Orta Saha
-Kanat

Eren gelirse en azindan 1 bölgemiz tamamlanmis olacak. Orta sahada Demirbay'dan katki alamayacaksak mutlaka Torreira ve Sara'yi rahatlatacak bir oyuncu bulmamiz gerekiyor. Kaan ve Berkan orada mücadeleci oyuncu olarak isimizi görür ama 70'de girip iki top tutup oyunu rahatlatacak oyuncumuz yok. Sara ve Mertens cikinca takimin orta sahasi standart süper lig seviyesine geriliyor.

Takimda sadece 3 kanat oyuncusu var. 2'si zaten sürekli oynuyor. Mertens cikinca Yunus veya Sallai o bölgeyi kotarabilir veya Batshuayi ile 4-4-2'ye dönebiliriz ama kanat-forvet olarak bir oyuncu almak gerekiyor.

Sag beki söylemeye gerek yok. Nwakaeme gibi bir ihtiyari bile durduramadik.

Brezilya romulo kayniyor simdi bu allahin pilot takimindan istesen 10 kagit cekerler

Scoutlari gonder brezilyaya biraz da sure ver sana 10 tane yeni romulu bulurlar hemde cok uygun paralara

Enayi olmayalim diyoruz millet bir macta romulocu olup cikiyor.

Yönetim 3M euro gibi makul bir paraya alternatif sol bek getiriyor, yine begenmiyorlar. Bu takima 1,5 yildir yerli oyuncu gelmiyor, hatirlatirim. Kaan, Berkan ve Baris gibi oyunculari deli dana gibi oradan oraya kosturmanin hic kimseye faydasi yok. En verimli olduklari bölgede oynamayinca bunlara salliyorsunuz sonra. 20 tane yabanci hakkimiz yok, mecbursun yerli almaya.
Forumda zeki insan görmek çok iyi geldi

Transfer sezonu acilirken acil eksikler neydi?

-Sag Bek
-Sol Bek
-Orta Saha
-Kanat

Eren gelirse en azindan 1 bölgemiz tamamlanmis olacak. Orta sahada Demirbay'dan katki alamayacaksak mutlaka Torreira ve Sara'yi rahatlatacak bir oyuncu bulmamiz gerekiyor. Kaan ve Berkan orada mücadeleci oyuncu olarak isimizi görür ama 70'de girip iki top tutup oyunu rahatlatacak oyuncumuz yok. Sara ve Mertens cikinca takimin orta sahasi standart süper lig seviyesine geriliyor.

Takimda sadece 3 kanat oyuncusu var. 2'si zaten sürekli oynuyor. Mertens cikinca Yunus veya Sallai o bölgeyi kotarabilir veya Batshuayi ile 4-4-2'ye dönebiliriz ama kanat-forvet olarak bir oyuncu almak gerekiyor.

Sag beki söylemeye gerek yok. Nwakaeme gibi bir ihtiyari bile durduramadik.
Sağ bek de önemli hoca kaanı oynatıp duruyor. Jelerti oynatmayacak belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt