Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren öyle çok sevdiğim bir oyuncu değil ama Jakobs 'un sakatlık sıkıntısı elimizde başka sol bek olmaması derken yerli bir alternatif olarak pahalı olmayacaksa karşı çıkmam

Eren haricinde ilk transferin Ziyech yerine yapılacağına inanıyorum. Ziyech 'in gerekirse sözleşmesini fesh edilip gönderilecektir

Stoper transferi de doğrudan Nelsson 'un satışına bağlı olarak yapılacaktır. Eğer Nelsson 'u 8-10 mil.€ civarında satabilirsek iyi bir stoper transferi bekliyorum

Kutucu'nun 2019 yılında verdiğ bir röportajda Galatasaraylı olduğu ortaya çıktı.

Golcü oyuncu, "Hiçbir zaman söylemekten çekinmedim. Küçüklüğümden beri Galatasaraylıyım. Şampiyonlar Ligi'nde Schalke’yi 3-2 yendiğimiz maçta Almanya'da tribünde Galatasaray’ı destekledim. Doğduğum yerde yani Gelsenkirchen'de Galatasaray'ın tarafına geçtim. Başka bir şey söylememe gerek yok herhalde." dedi

Sağ bek de önemli hoca kaanı oynatıp duruyor. Jelerti oynatmayacak belli
Dedigim gibi sag bek, sol bek, orta saha ve kanat-forvet gelirse kadro tamam olur. Nelsson bonservisiyle satilirsa bir de kiralik stoper. Minimum 3 maksimum 5 transfer yapariz.

Manchester'da batan geminin misali çok oyuncu satış listesinde olacak. Çoğu oyuncuda değeri düşmüş şekilde olacak. bizim seviyemiz tarzı takımlarda bu oyuncuları çekecektir. arsenal'de büyük bir değişim olmuştu, sadece torreira'yı çekmiştik.

Becir Omeragic ismi geçmişti eskiden. Parayı basıp Singo falan alsak bari Monacospor dan

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Doğru haber olduğunu sanmıyorum ama rotasyona sol ayaklı stoper için isterdim.

Eren bence sol bek icin iyi bir alternatif

Berkan’i kullandik o pozisyon da ama zaman zaman zorlandi sol bekte,berkan’i tekrar orta saha alternatifi olarak kullanmamiz lazim

Sampiyon oldugumuz son iki sezon da orta saha performansi sans buldugunda cok iyiydi ve katkisi oldu

Mika diye ölene kadar Frankurt çıkmak ister mi bilmiyorum, pek oynatmamış da Can Uzun denenemez mi veya kiralayalım oynatmıyorlar zaten bizde sezon sonu daha rahat pencere buluruz kendimize 20 milyon bayılmaktansa kulübe 2 oyuncuya 1 versen çözülmez mi yani bilmiyorum bence çok fazla opsiyon yaratılabilir mevcuttaki para ile.

Bu allahın ingilizleri iyi alıştılar habire bize topçu yazmaya onun bunun evladı menejerler bizi maşa gibi kullanıp duruyor

İyi ki bir osimhen aldık bizi arap kulübü sanıyorlar

Eren bence sol bek icin iyi bir alternatif

Berkan’i kullandik o pozisyon da ama zaman zaman zorlandi sol bekte,berkan’i tekrar orta saha alternatifi olarak kullanmamiz lazim

Sampiyon oldugumuz son iki sezon da orta saha performansi sans buldugunda cok iyiydi ve katkisi oldu
sağ bek ve sol bek alınmasını kaan ve berkanı kendi mevkilerinde değerlendirmek için istiyorum zaten şahsen

Sol bek rotasyonu iyi oldu da sağ bek rotasyonu korkutucu Kaan desen ileri çıksa dönemiyor çıkmasa sağ taraf kitleniyor, Jelert desen omuz omuzada uçuyor.

Tm'ye göre en değerli Türk sağ bek Mert Müldür harbi rezil bir bek furyası var ülkemizde bu nedir yav ikincisi de Zeki Çelik, 3. Kaan Ayhan ki adam aslında bek değil :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt