Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almayacağız da ondan.
Dallanıp budaklanan hiçbir oyuncuyu almadık yada alamadık.
Yeni bir doue, wendel vakası yükleniyor.
Karşımızda aç gözlü bir kulüp var, bu dallamalarla ticari ilişkiyi keseceksin. Oyuncu mu istiyorlar 20 kat fazlasını söyleyeceksin.
Çöp dahi olsa vermeyeceksin almayacaksın.

Ha baktın battılar tüm oyuncuları falan serbest kaldı o zaman bir darbe de vurabilirsin.

Kulüp büyüklüğüyle bağlantılı bir şey

Yerli olarak onlar Yusuf Sarı'yı çok ucuza aldılar biz istediğimiz zaman kötü durumda dahi olsalar 3-4 katı para istiyorlar.
Almamak daha mantıklı o zaman. Altyapıdan yetiştir, kerem barış gibi alt ligden al geliştir. Süper lig anadolu takımı çöplerinden ne hayır gördük bugüne kadar. En iyileri emre akbaba,emre kılınç bile bir katkı veremedi.

10a jelerti 20ye sarayı 30a mikayı keşfeden scout ekibini tebrik ederim

Bu bilgelikle yazın da nico williamsı keşfedecekler gibi gözüküyo

Aldığınız paralar helal olsun,analizinize taş değmesin
Emre Utkucana ben de bayılmıyorum da scout ekibini sadece oyuncu keşfeden bir departman olarak görmeniz üzücü.

Jelert’den önce Doue’yi öneren de aynı ekip değil miydi mesela?

Belki 10 tane isim önerdi adamlar hoca tutturdu Mika diye kalan 9 isimi görmeden neyi yargılıyorsunuz ki?

Sara osimhen gibi 3-5 günde belli olup gelecek oyunculara odaklanalım.
A.ligi son maça kadar as olabilecek yabancı kimse gelmez bu arada, 13ü falan hayali kuruyorsunuz da. +15 daha koyun.

Mikautadze denen eleman bu iki maçta peim yaptırılıp avrupaya pazarlanacak.

Yok mu yüzümüzü şöyle güldürecek bir transfer :

1736274082465.webp

Emre Utkucana ben de bayılmıyorum da scout ekibini sadece oyuncu keşfeden bir departman olarak görmeniz üzücü.

Jelert’den önce Doue’yi öneren de aynı ekip değil miydi mesela?

Belki 10 tane isim önerdi adamlar hoca tutturdu Mika diye kalan 9 isimi görmeden neyi yargılıyorsunuz ki?
Biraz araştırıp takip edersen oranın senin sandığın gibi bir yer olmadığını çok rahat görebilirsin

Sarayı keşfeden eleman daha geçen ben buldum derken,jelertle ilgili hiçbir sorumluluk almadı,tutan oyuncu olunca eşe dosta pr yaptırılıp buldum çekerlerken tutmayanlar muallakta kalıyor nedense,tutan sorulunca onların işi bu değil olmuyo ama tutmayan sorulunca onların işi bu değil oluyo :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt