Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gürcüye bok atanlar ziyech denilen iş ahlakından yoksun adamin sezonu kasıp kavuracagini yazin söyleyenlerdi :))

sevgili kereminizi kesip ziyechi oynatmasa
şuan futbolla alakanızı kesmiştiniz
fb yüzyılı başlamışdı

sizin populizminize geçit vermeyeceğim

Bencede mika gelecek belki yarın maç sonu hocamız duyum verir

sevgili kereminizi kesip ziyechi oynatmasa
şuan futbolla alakanızı kesmiştiniz
fb yüzyılı başlamışdı

sizin populizminize geçit vermeyeceğim
Valla ben 3 liralık topcuya bile kumar gözüyle bakarım. Futbol bu bir ayağına birşey olsa bütün yatirimin çöp olur. Ama içi geçmiş fosillerin gelmesini de istemiyorum. Ha bu demek değil ki cicaldau morutan tarzi işler dönsün. Mertens gibi iş ahlaklı adam bulursan git getir tabi etinden sütünden yararlan. Kuzey afrikaya ayak basmış zidane olsa istemem bu saatten sonra

Haluk Yürekli: "Mikautadze'nin Galatasaray'dan maaş beklentisi baya yüksek dedikodusu var artık Galatasaray yönetimini bırakıp beklemek lazım her anını bilmek mümkün değil."

Haluk Yürekli: "Ben bu kadar transfer çılgınlığının Galatasaray yönetimini zorladığını düşünüyorum."

Ulan Cenker🤣. Neyse Eren sonrası bizden uzak dur

Haluk Yürekli: "Mikautadze'nin Galatasaray'dan maaş beklentisi baya yüksek dedikodusu var artık Galatasaray yönetimini bırakıp beklemek lazım her anını bilmek mümkün değil."
Dedik bunu. 3 mye gelebilecekken takımın maaş ortalamasını öğrendi 4.5 bandına çekti

Haluk Yürekli: "Galatasaray Ziyeş ve Nelsson gönderecek onların yerine oyuncu transfer edecek her şey aslında belli Ahmet, Mehmet geliyordan çok taraftarın sabırlı olması gerekiyor."

Haluk Yürekli: "İtalya ve İspanya'dan Nelsson'a menajeri üzerinden teklifler geldi."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt