- 26 Ocak 2021
- 41.240
- 40.476
- 3.078
Boş yapma haluk yorum yapma birader madem bir halttan haberin yok sus yavHaluk Yürekli: "Ben bu kadar transfer çılgınlığının Galatasaray yönetimini zorladığını düşünüyorum."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş yapma haluk yorum yapma birader madem bir halttan haberin yok sus yavHaluk Yürekli: "Ben bu kadar transfer çılgınlığının Galatasaray yönetimini zorladığını düşünüyorum."
Mikautadze’den çok daha iyi bir futbolcu.
kıskanıyor musun gsmizin senden daha bonkör davranmasını net olalımsevgili kereminizi kesip ziyechi oynatmasa
şuan futbolla alakanızı kesmiştiniz
fb yüzyılı başlamışdı
sizin populizminize geçit vermeyeceğim
Çok çok çok daha iyi fırsatlar çıkabilir. Le fee 20ye gitti, theate kiralık toplam maliyet 20ye gitti yine yazınbu derece yüksek bedellerin yazın harcanması taraftarıyım
Bu arkadaşı 15e falan bırakıyorlarsa biz de girelim
aynen 1. de direkt final oynuyorHaluk Yürekli: "Gökhan, ilk 4 ile ilk 8 arasında Avrupa'da bir fark yokmuş."
Gökhan Dinç: "İlk 4'e giren çeyrek finale gitmiyor muydu ?."
Samiyen her zaman bunlardan iyiydi zatenHalukların haber kaynağı kimse fena patlamış orası net 18'lik Sami Yen Haber bile daha iyi haberler veriyor.
EPL de enayi çok WestHam Everton vs verir de bu eleman gitmek istemeyebilir.kimse vermez bir gürcüye o paraları
tek enayi biziz