Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu hacıosman saat kaçta bık bıklayacaktı 14:00 mü?

RAMS ile kaç yıllığına anlaştıkki yeni stad sponsoru konuşuyoruz

Sara'yı sorana "kardeş 60 M " diyerek toku oynamak lazım. daha sezon için çok süre var EPL yapmayıp bize gelip Avrupa kupası alırsa daha da değişir işler.
5 senelik bir anlaşma idi 215 milyon TL ama her sene Enag+ Tuik'in ortalamasına göre artacak bir anlaşmaydı bu artmalar ile birlikte hali hazırda yıllık 10 milyon dolar civarı bir para veriyorlardı sanırım. Bu yıl bitince 3 yıl daha kalıyor o yüzden bana da pek mantıklı gelmiyor ama tabi belli olmaz. Çinli firma senelik 15-20 milyon euro 5-10 yıllık bir teklif varsa Rams ile yeni bir anlaşma yapılabilir. Mesela aynı şartlarda hem formada sırtta + basket isim sponsorluğu tarzı bir şey olabilir, tabi ben pek inanmıyorum bu tarz haberlere. Hiç gelmeyen Katar sponsorluğuna benziyor.

Skinar amine ve makatze geldi mi?

Fenerbahçe'nin harcadığı paralar hiç normal paralar değil. 10 seneyi aşkındır yurtiçi-yurtdışı hiç bir başarıları olmamasına rağmen Galatasaray'ın 2 katı para harcıyorlar.

Bu hangi taraf için sürdürülebilir değil içinden çıkması zor. Galatasaray kendi kulübünün parasını, Fenerbahçe ise Koç Holding'in parasını harcayarak bu çarkı döndürüyor ancak Galatasaray'ın kötü gittiği olası bir senaryoda bu harcamalara karşı kulübün eli kolu bağlanabilir.

Maddi anlamda 4 koldan yaratılan bu anti-rekabet ortamını başarıyla elde edilen kaynaklarla tolere edebiliyoruz. Bu sezon şampiyon olmak, geçtiğimiz 2 sezonun üstüne çıkan bir kırılma yaratacaktır.

Bu yüzden transferde parayı doğru kullanmak çok önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt