Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Mertensin yerine adam almak lazim zaten su an bencede. Adapte olma suresi falan dusunursek cok iyi olur. Ha Ocak ayindaki ucuk fiyatlar biraz can sIkIyor tabi
Mikautadze gibi gittiğimiz adamlar için sene sonu da 2 milyon eksiği olur ama bu kez de oyuncu ben 1-2 ay teklif bekleyeceğim kafasında oluyor.

Skriniar vs için haklısın ama sene sonu bu tarz adamları daha makul alabilirsin sene içinde ihtiyacın da olunca diyor ki hepsini ver 6 aylık maaşın. Eylül de gitsek daha farklı olurdu. Oyuncu da 1 senelik plan yapıyorum diyerek daha istekli olurdu ayrılmaya 4 ay için ne geleceğim maaşım var nasıl olsa diyor çoğu kiralıkta maalesef.

Ama gerek lig gerek Avrupa için kesik stoper şart. Sanchez çok atletik ama rizikolu stoper ve Bardakçı arkasını süpüremiyor Sanchez biraz düşünce.

Üçlü’ye geçip sigorta stoperi ve Jakob’u geriye çakarak presi yaparsak hem yediğimiz goller azalacak hem attığımız goller artacak verim daha da artacağı için.

Hem de daha az yorulacak takım, takım boyu daha da kısalacağı için.

Okan hoca’nın tespitler çok doğru da umarım alınırlar.

Jelert demişken biz bu adamı ne yapacağız ya.

Sallai bile daha iyi bek oynuyor. Ki Sallai beke geçene kadar maçın en kötüsüydü bana göre.

Jelert’i fiziği geçtim pozisyon alışı o kadar sıkıntılı ki her maç en az 2 tane yediriyor.

Bir bek oyuncusu kariyerinde ilk defa burada bek oynayan adamdan daha teknik olup nasıl daha kötü olabilir.

Ayrıca Sallai de Jelert’den bile az teknik nasıl olur forvet arkası ya da sağ açık oynamışken kariyeri boyunca.

Hadi Sallai’yi sağ bek yaptık diyelim, Jelert’i de kanat mı yapsak

Bedava de dibine ekmek bile banarlar.

Yukarıda da dediğim gibi bunların mottolarını asla çözemedim.
Bedava diye buldular shevy aldı adamlar o derece geri dönüşüm destekçisi
Evet ama shelvey i hic oynatmadilar sonra simdide fesh etmisler.

Yeteneksiz düz oyuncu kesinlikle alınmamalı. Orta sahada topu öne taşıyacak oyuncu lazım.. yan pas geri pas kısa garantici pas ile bu seviyede oynayamaman lazım.

Haluk Yürekli:''Galatasaray taraftarı yönetime baskı yapmasın diye düşünüyordum ama artık baskı yapsınlar.Fikrimi değiştirdim bu konuda.Çünkü çok rahat takılıyorlar gördüğüm kadarıyla.Son günü beklememeli Galatasaray yönetimi.''

Haluk Yürekli:''Galatasaray sağ bek almalı,stoper almalı.Orta saha almalı.İleriye adam almalı.2-3 oyuncu alacagiz diye kendini kısıtlamamalı Galatasaray yönetimi.''

@Adnan Korkut heis haluck senle ayni fikirde gibi

transfer donemi baslamadan yangina basladıgına göre bu herif ,malafatı avuclayacaz gibi gorunuyor

Yabancida olsa farketmez anca kemen ayarinda birini alirsin o seviye bir oyuncuyu bile bir sene klubede tut oda isyan edip oynamak ister

Anlayacagin iyi oyuncu klubede oturmuyor al iste nelson ornegi ortada zaha gibi ziyech gibi adamlarda yedek oturuyor ama huzuru bozuyor

Biz Real madrid degiliz klube anca bu kadar oluyor

Bir kere besiktas yapti o isi negredo
medel gibi adamlar yedek oturdu sampiyonlugu kaybettiler zaha ziyechi yollamaysadik klup karisiyordu eger bildigin yedek kalacak kaliteli
saranin bir tik alti sorun cikarmayacak adam varsa ismini ver klube gonderelim ben oyle oyuncu bilmiyorum
Yahu reis yapma Allah aşkına
Yabancida olsa farketmez anca kemen ayarinda birini alirsin o seviye bir oyuncuyu bile bir sene klubede tut oda isyan edip oynamak ister

Anlayacagin iyi oyuncu klubede oturmuyor al iste nelson ornegi ortada zaha gibi ziyech gibi adamlarda yedek oturuyor ama huzuru bozuyor

Biz Real madrid degiliz klube anca bu kadar oluyor

Bir kere besiktas yapti o isi negredo
medel gibi adamlar yedek oturdu sampiyonlugu kaybettiler zaha ziyechi yollamaysadik klup karisiyordu eger bildigin yedek kalacak kaliteli
saranin bir tik alti sorun cikarmayacak adam varsa ismini ver klube gonderelim ben oyle oyuncu bilmiyorum
yahu renktaş yapmayın etmeyin Allah aşkına..
İlk 11 ve yedekler arasında dağlar kadar fark.Avrupada bunu nasıl başarıyorlar.
Yahu yetersiz adamı gönderceksin.Yerine adam alacaksın.Ne yapalım o zaman adam yok diye yetersiz adamlar ömür boyu dursun takımda.yedek beklemeyi sorum etmeyecek oyuncu bulunur o kadarda değil yahu..

Yahu reis yapma Allah aşkına

yahu renktaş yapmayın etmeyin Allah aşkına..
İlk 11 ve yedekler arasında dağlar kadar fark.Avrupada bunu nasıl başarıyorlar.
Yahu yetersiz adamı gönderceksin.Yerine adam alacaksın.Ne yapalım o zaman adam yok diye yetersiz adamlar ömür boyu dursun takımda.yedek beklemeyi sorum etmeyecek oyuncu bulunur o kadarda değil yahu..
Avrupada buyuk klupler bir nevi bunu basariyor
Ama bizim seviyemizdeki takimlarin bunu basarmasi daha zor

Mesela crespo tarzi bir yedek bulsak klubede tutsak memnun olurmusunuz?

Veya Kemen bulup klubeye koysak mutlu olurmusunuz ?

Bu iki oyuncu kalitesi sizi mutlu ediyorsa haklisiniz

Ben mesela berkanla demirbayi
Crespo Kemene tercih ederim

Bunun uzerine ciktigin an kalite olarak
o oyuncu oynamak istiyor nelson iste hadi tut takimda gorelim seneye sanchezin yedegi daha vasifsiz bir oyuncu olacak skrinar getirip klubede bekle diyemezsin

Haluk Yürekli:''Galatasaray taraftarı yönetime baskı yapmasın diye düşünüyordum ama artık baskı yapsınlar.Fikrimi değiştirdim bu konuda.Çünkü çok rahat takılıyorlar gördüğüm kadarıyla.Son günü beklememeli Galatasaray yönetimi.''

Haluk Yürekli:''Galatasaray sağ bek almalı,stoper almalı.Orta saha almalı.İleriye adam almalı.2-3 oyuncu alacagiz diye kendini kısıtlamamalı Galatasaray yönetimi.''

@Adnan Korkut heis haluck senle ayni fikirde gibi

transfer donemi baslamadan yangina basladıgına göre bu herif ,malafatı avuclayacaz gibi gorunuyor
Haluk yürekli yakın zamanda yasaklansa iyi olur diye düşünüyorum

BRAVOOO evet yangın yapmalıyız

Bu heriflerin neyine güvencez yaw

Üçlü oynayan takımın stoper rotasyonu Davinson - Abdülkerim - Kaan - Metehan - Nelsson - Berkan
Sezon başı plan dörtlüydü desen sol bek alternatifi Jakobs, başka da kimse yok
Sağ bek alternatifi ise Jelert ve Kaan. Biri kendini paralıyor orada oynamak için diğeri ise yüzyılın kazığı ki ilk gelme ihtimali haberinden beri bildiğimiz söylediğimiz bir şey, polyanacılar ve scout31ciler o zaman bize sallıyodu tabii

Bu adamlara güven olmaz. Bunlar sözleşmesi biten ve dakika almayan Zalewski için çift hane bonservis ve €3m maaş ayırıp bir de alamayan adamlar

Çocuk iyi niyetle koşup mücadele ediyo

Çocuk az para alıyo aile ortamına katkı sağlıyo

Çocuk napsın yeteneği bu kadar ama elinden geleni yapıyo

Bu mu gsde oynayabilme kriteri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt