Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.858
- 3.198
jalert i arda ya sunsak ister mi acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mikautadze gibi gittiğimiz adamlar için sene sonu da 2 milyon eksiği olur ama bu kez de oyuncu ben 1-2 ay teklif bekleyeceğim kafasında oluyor.Ya Mertensin yerine adam almak lazim zaten su an bencede. Adapte olma suresi falan dusunursek cok iyi olur. Ha Ocak ayindaki ucuk fiyatlar biraz can sIkIyor tabi
Evet ama shelvey i hic oynatmadilar sonra simdide fesh etmisler.Bedava de dibine ekmek bile banarlar.
Yukarıda da dediğim gibi bunların mottolarını asla çözemedim.
Bedava diye buldular shevy aldı adamlar o derece geri dönüşüm destekçisi
acik konus
Taam işte bunlar geri dönüşüm tenekesi gibi.Evet ama shelvey i hic oynatmadilar sonra simdide fesh etmisler.
Yahu reis yapma Allah aşkınaYabancida olsa farketmez anca kemen ayarinda birini alirsin o seviye bir oyuncuyu bile bir sene klubede tut oda isyan edip oynamak ister
Anlayacagin iyi oyuncu klubede oturmuyor al iste nelson ornegi ortada zaha gibi ziyech gibi adamlarda yedek oturuyor ama huzuru bozuyor
Biz Real madrid degiliz klube anca bu kadar oluyor
Bir kere besiktas yapti o isi negredo
medel gibi adamlar yedek oturdu sampiyonlugu kaybettiler zaha ziyechi yollamaysadik klup karisiyordu eger bildigin yedek kalacak kaliteli
saranin bir tik alti sorun cikarmayacak adam varsa ismini ver klube gonderelim ben oyle oyuncu bilmiyorum
yahu renktaş yapmayın etmeyin Allah aşkına..Yabancida olsa farketmez anca kemen ayarinda birini alirsin o seviye bir oyuncuyu bile bir sene klubede tut oda isyan edip oynamak ister
Anlayacagin iyi oyuncu klubede oturmuyor al iste nelson ornegi ortada zaha gibi ziyech gibi adamlarda yedek oturuyor ama huzuru bozuyor
Biz Real madrid degiliz klube anca bu kadar oluyor
Bir kere besiktas yapti o isi negredo
medel gibi adamlar yedek oturdu sampiyonlugu kaybettiler zaha ziyechi yollamaysadik klup karisiyordu eger bildigin yedek kalacak kaliteli
saranin bir tik alti sorun cikarmayacak adam varsa ismini ver klube gonderelim ben oyle oyuncu bilmiyorum
Avrupada buyuk klupler bir nevi bunu basariyorYahu reis yapma Allah aşkına
yahu renktaş yapmayın etmeyin Allah aşkına..
İlk 11 ve yedekler arasında dağlar kadar fark.Avrupada bunu nasıl başarıyorlar.
Yahu yetersiz adamı gönderceksin.Yerine adam alacaksın.Ne yapalım o zaman adam yok diye yetersiz adamlar ömür boyu dursun takımda.yedek beklemeyi sorum etmeyecek oyuncu bulunur o kadarda değil yahu..
Haluk yürekli yakın zamanda yasaklansa iyi olur diye düşünüyorumHaluk Yürekli:''Galatasaray taraftarı yönetime baskı yapmasın diye düşünüyordum ama artık baskı yapsınlar.Fikrimi değiştirdim bu konuda.Çünkü çok rahat takılıyorlar gördüğüm kadarıyla.Son günü beklememeli Galatasaray yönetimi.''
Haluk Yürekli:''Galatasaray sağ bek almalı,stoper almalı.Orta saha almalı.İleriye adam almalı.2-3 oyuncu alacagiz diye kendini kısıtlamamalı Galatasaray yönetimi.''
@Adnan Korkut heis haluck senle ayni fikirde gibi
transfer donemi baslamadan yangina basladıgına göre bu herif ,malafatı avuclayacaz gibi gorunuyor
Neden??Haluk yürekli yakın zamanda yasaklansa iyi olur diye düşünüyorum