Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Bence Sane Borussia Dortmund'a gidecek Rashford'u da satın alma opsiyonuyla biz kiralayacaz 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunların hiçbirini büyük takımlar istemedi belki mertens isteniyordu juve tarafından o da bizim verdiğimi paranın 5te 1inine falandır. İcardi futbolu bırakmıştı nerdeyse zaten bizde de kasım ayında oynamaya başladı. Torreira çok iyiydi de italyadan kimse istemedi. Geçelim bunları, zaha ziyech da en az bunlar kadar kumar transferdi karakterleri iyi değildi. İlk transfer dönemi mata mitso yusuf seferovic bir dünya tutmayan adam var.Bitik mi?
Yav mertense napoli yeni sözleşme verdi kabul etmedi.
Torreira 1 sene önce 70 dakika ortalamayla 31 maç italyada oynamış.
İcardiyi m.united istiyordu premier ligde oynayacaktı az daha wandanın aclığı olmasa göremezdik bile.
Bazen fena sallıyon gibi ha. 2. transfer dönemindekiler için bunlar söylenebilir, sanchez istenmeyen bir adamdı, zaha premier ligden place harici başka talip bulamadı farklı arayışlar içine girdi. Çöplük tete alındı falan.
Zeki Müren de bizi görecek mi üstadBence Sane Borussia Dortmund'a gidecek Rashford'u da satın alma opsiyonuyla biz kiralayacaz![]()
İdman fotolarında gözükmüyor ama dinlendiriliyor da olabilir. Umarım ciddi bir şeyi yoktur bizim için en kritik oyuncu.Sözlükte saranin sakatlandigini yazmışlar mr'a girecekmiş hafta sonu kesin yokmuş. Umarim doğru değildir.
Foruma Chorme üzerinden giremiyorum bilginize.
Gün boyu chrome ile kullanıyorum forumu ve hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım. Ctrl F5 yapıp dener misiniz?Şimdi geçmişi sildim düzelir diye , yok giriliyor ama sıkıntılı bende
Benimki ok , hala Chromeden devam ediyorumGün boyu chrome ile kullanıyorum forumu ve hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım. Ctrl F5 yapıp dener misiniz?
Allah kahretsin Sara sakatlanmış. Penaltı pozisyonunda. İnşallah çok ciddi değildir.
Şimdi düzeldi teşekkürler Emrah adminimGün boyu chrome ile kullanıyorum forumu ve hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım. Ctrl F5 yapıp dener misiniz?
Torreira için arsenal 15 milyon istiyordu da o nedenle transfer olamıyordu.Bunların hiçbirini büyük takımlar istemedi belki mertens isteniyordu juve tarafından o da bizim verdiğimi paranın 5te 1inine falandır. İcardi futbolu bırakmıştı nerdeyse zaten bizde de kasım ayında oynamaya başladı. Torreira çok iyiydi de italyadan kimse istemedi. Geçelim bunları, zaha ziyech da en az bunlar kadar kumar transferdi karakterleri iyi değildi. İlk transfer dönemi mata mitso yusuf seferovic bir dünya tutmayan adam var.
Mata burada katkı verse gelip nasıl bitik falan yazacaktınız 1 gram top oynamadı işte
Profil olarak söylüyorum shaktarın 15 verdiği 22 yaşında tete hepsinden daha doğru transfer ayrıca
Oran ne kanks?Bence Sane Borussia Dortmund'a gidecek Rashford'u da satın alma opsiyonuyla biz kiralayacaz![]()
Saçma sapan konuşmayın beaaaaZeki Müren de bizi görecek mi üstad![]()
Tiklamayın ben kandım siz kanmayınTransfer
Galatasaray’a Real Madrid’den Bomba Transfer
İspanyol futbolcu Laura Domínguez, Galatasaray Kadın Futbol Takımı’na transfer oldu. Madrid CFF’den ayrılan 27 yaşındaki oyuncu, Galatasaray ile anlaşarak Türk futboluna adım attı. Bu transfer, Türk kulüpleri için bir ilk olup, birinci lig oyuncusunun Türk kulübüne transferi anlamına geliyor...www.gscimbom.com.tr

Nasılsın dayımOran ne kanks?