Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 hata oynamaz bence. Sara olmadan da başımızın çaresine bakmak gerekiyor. 12 kişiyle mi oynayacağız diyenlere umarım ders olur.
Oynatmadığın 3 tane adam var ama takımın en önemli bölgesi olan orta sahada yedek bir oyuncun yok. Niye oynaması lazım çünkü. Saçma sapan işler

Diz dize çarpışma yok videosunu bir sayfa öncesine koydum. Herif bile üsteye kendini dizinin üstüne atıyor.

Gördüm şimdi evet, umarım ciddi bi şey değildir barışın sakatlanması da görüntü olarak kötüydü ama bi şey çıkmadı neticede yarın belli olur.

Gördüm şimdi evet, umarım ciddi bi şey değildir barışın sakatlanması da görüntü olarak kötüydü ama bi şey çıkmadı neticede yarın belli olur.
2 hafta oynayamaz gibime geliyor. Ezilmeye bağlı ödem var muhtemelen.

2 hafta demirbaş idare etsin, zaten bu haftaki rakip dünkü bok takımın aynısın. 10 as adamla içlerinden geçemeyeceksek oturup düşünelim. Demirbay da kötü adam değil, torreira defansif role geri gelecek.

Ara transfer geliyor zaten bir tane azman o.s alsınlar adamı hasta etmesinler.

1736447663766.gif

2 hafta demirbaş idare etsin, zaten bu haftaki rakip dünkü bok takımın aynısın. 10 as adamla içlerinden geçemeyeceksek oturup düşünelim. Demirbay da kötü adam değil, torreira defansif role geri gelecek.

Senin çenenin yayını seveyim ben yaw

Ligde sıkıntı yaşamayız zaten de ajax maçına kadar dönerse iyi. Valla keşke os transferi olsa ama 11 için pek düşünülmüyor gibi rotasyon içinse yüksek profil olmaz nasıl halledicez bilmiyorum.

Senin çenenin yayını seveyim ben yaw
Olm çeneyle alakası yok, dinlenecek hafta sonu da oynayamaz.

Oynamasın da Barış Alper değil ki bu teknik oyuncu. Barış bile sargıyla oynadı sonra ara falan toparladı. Kritik sürece giriyoruz kimseyi riske atamayız. Dinlenecekse 2 hafta dinlenecek.

Başakşehir denen bok takımdan mı korkuyorsun. Takım bilensin 2 sene önceki maçın kopyası olur.

Sara ile ilgili doğru dürüst haber yok ama antremana tedbir amaçlı çıkmamıştır, ciddi birşey olduğunu sanmıyorum.

Ligde sıkıntı yaşamayız zaten de ajax maçına kadar dönerse iyi. Valla keşke os transferi olsa ama 11 için pek düşünülmüyor gibi rotasyon içinse yüksek profil olmaz nasıl halledicez bilmiyorum.
Ben yüksek profile ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum. Trabzondaki mendy, badou hatta ads'deki maestro tarzı bir herif lazım yedeğe. 1-2 milyona bu tarz bir oyuncu da bulabiliriz

Olm çeneyle alakası yok, dinlenecek hafta sonu da oynayamaz.

Oynamasın da Barış Alper değil ki bu teknik oyuncu. Barış bile sargıyla oynadı sonra ara falan toparladı. Kritik sürece giriyoruz kimseyi riske atamayız. Dinlenecekse 2 hafta dinlenecek.

Başakşehir denen bok takımdan mı korkuyorsun. Takım bilensin 2 sene önceki maçın kopyası olur.
Okan hocam caresini bulur hep buldu.

Td takımı olmanın verdigi rahatlık baska.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt