Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfer mi yapsak ACABA
transfer mi yapsak ACABA
Puan kaybetmeden vurup geçmemiz lazım. Bu itoğulları ne zaman yükselsek aşağı çekmek için örgüt özelliklerini kullandılar.seni çok agresif görüyorum cnm bir zamandır
Fiilen değil de görülen 2. devre. Bir düzen yok ki ülkede. Rastgele gidiyoruzBu eren elmalı muhabbeti ne oldu yahu 2 gün alevlendi söndü ? Bu arada şuan hangi ligde devre arası hangisinde değil onu da bilmiyorum karman çorman bir olay var biz şu an 2. yarıyı mı oynuyoruz ?
Brezilya ve Portekiz lobisi, Arap parasini yiyorBu Palmeiras ne para kaldirdi ha once Chelsea'den 40 milyon euro aldilar Estevao icin simdide 18 yasindaki Reis'i M.City'e gonderiyorlar 50 milyon euroya.
Birde Endrick'i satmislardi Real'e tabi.
Nasil oluyorsa bunlar.
3 tane cocuktan 100 milyon euro uzeri bonservis aldilar, muthis birsey. Daha ortada bir basarilari da yok bunlarin ama tabi potansiyeline parayi veriyorlardir.Brezilya ve Portekiz lobisi, Arap parasini yiyor![]()
30/01 AjaxBizim fikstur acikcasi musait aceleye bencede gerek yok Hatay Konya Demirspor gibi kotu takimlar mevcut ilk zor macimiz 03 Subat antep
Guten morgen almanyanin gülüGünaydın daha iyisi için bekleyen taraftar toplumu
Transfer olsa da bu tur için yazamıyoruz yenileri diye biliyorum. Sonraki turlara kaydedebiliyoruz.30/01 Ajax
Ne bilim heis yaw
Nerde ulan transferler
Yonetim istifa
ve ruyadan uyanis :-)Barış zu Liverpool €60m
Yunus zu City €80m
-----------------------------
Chevalier
Konate Davinson Ake
Hakimi Torreira Sara Jakobs
Nkunku
Osimhen Vlahovic