Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İmparator Buchi Baba

yalnız correa ismi geçenler içinde en net isim.Arjantin milli takım oyuncusu düzenli oynuyor ve sakatlık sorunu olmayan sağlam bir topçu.Sadece 10 no olarak düşünülmemesi lazım yeri geldimi sağ açıkta oynar osimen ile tamamlayıcı forvette oynar umarım olur bu transfer
Bizde tutarsa 29 yaşında mertens tarzı tecrübeli yıldız topçumuz olur

Bence değil kesin öyle abi zaten. Üçlünün oyuncusu kendisi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslinda ikili oynamisligi da var yani isterse dortlu defans icin de oynatabilir ama sahsen hem Sanchez hem Abdulkerim'in oynayacagini hesap ederek uclu sistemi daha mantikli geliyor.

Elin nijeryalisi skriniar transferine bizim cop muhabirlerden daha once biliyor

komalik olcak

correra 3421de yunusla birlikte oshimenin arkasında oynayabilir mi

Jacobs sol stoper sanchez sağ stoper olsa hız problemi ortadan kalkar gibi ama okan hoca a.kerimi garanti oynatır tabi
Jakobs un görmedik stoper performansını ama denemeye değer bence. O çocuğun savunması hiç fena değil, ama Abdülkerim i keseceğini ben de pek sanmıyorum. Kanat bek için de yeterli olur mu onu bilemiyorum, dörtlünün beki için daha uygun gibi görünüyor ama bakalım.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Correa ve skriniar geldi diyelim, transferi kapatır mıyız yoksa sallaiyi uefaya kaydetmeyip bir transfer işi daha olur mu

Correa skriniar kiralıksa bonservis birine sıkılacaktır diyorum sonra avrupaya sallaiyi yazamama işi geliyor aklıma. Belki de 2 kiralıkla bitireceğiz işi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt