Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turkce de w diye bir harf yok ahbab
Hoşgeldin ahbap seni bekliyoduk var mı duyumSelam gönül dostları
Makine olmadıkları için arada bir dinlendirilmeye ihtiyacı var.Lemine gelip saranin yedegi olacak oyuncu degil adam mal mi acip bakicak kadroya sonra hocaya sorucak ben nerde oynucam diye
Hocada bizim super taraftarimiz toreira sara sakatlanirsa yerine klubede oturmani istiyormu diyecek ?
Oyuncular makine degil insanlar gercek dunyada FM degil onu cekelim buna cokelim
Olmuyor o isler oyle lemina 11 oynucagi takima gider bu kadar net
5 şubata kadar net bir transfer gelecek yüce dostumHoşgeldin ahbap seni bekliyoduk var mı duyum
Yav hakikaten insan hayret ediyor. Oyuncuları dinlendircez işte neguzel. O yedek kalmasın bu yedek kalmasın. Yedekte doğru dürüst adam yok. Gördük kupada yedekler oynayıncaYav ne oyun plani? Osimhen gelince mecburiyetten cift forvete dönen adam iyi bir orta saha alirsak pek tabi 3lu orta sahaya da döner ha dönmezse bazi maclarda toreyra yedek olur bazi maclarda lemina. Motor degil bunlar sakatlik olur cezali olur. Yilda 50 mac yapiyoruz. En az 20 mac oynar her biri
Sen simdi yedek kulubesinden memnunmusun? Ha memnunum diyorsan tartisacak birseyimiz de yok demektir
Bazen yorumlarını begeniyorumNelsona teklif yoksa stoper falan kovalama. Yedek kalsın adam.
1-Sağ bek
2-6-8 oynayan gedso, ndiaye vari atletik orta saha
3-Mikautadze veya benzeri
Bu kadar basit ne oyalanıp duruyoruz
Out
Ziyech
Yusuf
İcardi
Bi maçı lehimize değiştireceksin deseler hangisini seçerdin5 şubata kadar net bir transfer gelecek yüce dostum
Günde 20 30 kişiye sallıyorsunbombos bir yorum
Real tabiki, ama en çok Hamburg maçında üzülmüştüm, o kitapsız Guerrero'nun top oynayası tutmuştu 2 dakkada 2-2 yapmıştı çok öfkeliydimBi maçı lehimize değiştireceksin deseler hangisini seçerdin
Hamburg maçı
Bayern maçı
3-2 real maçı (2013 şl)
6-0lık fb maçı
Günde 20 30 kişiye sallıyorsun
Hamburg’u yensek final oynardık. Ayrıca Real maçındaki oyun gurur vericiydi, değiştirmek istemezdimBi maçı lehimize değiştireceksin deseler hangisini seçerdin
Hamburg maçı
Bayern maçı
3-2 real maçı (2013 şl)
6-0lık fb maçı