Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemine gelip saranin yedegi olacak oyuncu degil adam mal mi acip bakicak kadroya sonra hocaya sorucak ben nerde oynucam diye

Hocada bizim super taraftarimiz toreira sara sakatlanirsa yerine klubede oturmani istiyormu diyecek ?

Oyuncular makine degil insanlar gercek dunyada FM degil onu cekelim buna cokelim

Olmuyor o isler oyle lemina 11 oynucagi takima gider bu kadar net
Makine olmadıkları için arada bir dinlendirilmeye ihtiyacı var.

Modric, valverde, camavinga, tchoameni, cabellos bunlardan birisi sormuş mudur acaba ben nerede oynayacağım diye.

Çok boş yapmış kupa maçında bile yedeklerin durumu ortadaydı Berkan sol bek idare eder orayı komple götüremez rotasyonda da bir denge şart hele ki milli takım sol bekini almayıp gidip saçma Yusuf Özdemir'e 4-5 m euro verene kadar gider her türlü Eren'i alırım.

Başta bende çok sıcak değildim ama 21/22 kadrosunda 13. olan takımda Nelsson, Boey gibi örneklerde var bizim futbol Eren'e daha uygun olacaktır.

Yav ne oyun plani? Osimhen gelince mecburiyetten cift forvete dönen adam iyi bir orta saha alirsak pek tabi 3lu orta sahaya da döner ha dönmezse bazi maclarda toreyra yedek olur bazi maclarda lemina. Motor degil bunlar sakatlik olur cezali olur. Yilda 50 mac yapiyoruz. En az 20 mac oynar her biri

Sen simdi yedek kulubesinden memnunmusun? Ha memnunum diyorsan tartisacak birseyimiz de yok demektir
Yav hakikaten insan hayret ediyor. Oyuncuları dinlendircez işte neguzel. O yedek kalmasın bu yedek kalmasın. Yedekte doğru dürüst adam yok. Gördük kupada yedekler oynayınca

İnsert horizontal line
bune olum Chrome niye böyle davranıyor
La havle vela kuvvetli

Bi maçı lehimize değiştireceksin deseler hangisini seçerdin

Hamburg maçı
Bayern maçı
3-2 real maçı (2013 şl)
6-0lık fb maçı
Real tabiki, ama en çok Hamburg maçında üzülmüştüm, o kitapsız Guerrero'nun top oynayası tutmuştu 2 dakkada 2-2 yapmıştı çok öfkeliydim

Boey -> Boy: 1,78 m

Jelert -> Boy: 1,78 m

İkisini yan yana koyunca biri niye Pinokyo gibi duruyor diye düşünmek lazım.

IMG_0210.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt