Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az önce lyon maçını full izledim ,brest lyonu ezdi sayılır özellikle 2.devre
Lyonda 1 2 oyuncu harici koşan adam yok mika oyuna girdi ama topu forvet bölgesine nerdeyse hiç getiremediler 9 numarada gezgin oynadı

Ama lyon da ya oyuncular mutsuz yada hocada sıkıntı var ,şikeciler bile puan alabilir

Çöp durumdaki, çökmüş lyon ile alakalı istatistikleri üzerinden değerlendirme yapmak yanlış olabilir yaw.

Aynı adam euro 24'te show yapmıştı mesela?

Ok 25 verelim demiyom da, bunu da göz önünde bulundurunuz lütfen.

Çöp durumdaki, çökmüş lyon ile alakalı istatistikleri üzerinden değerlendirme yapmak yanlış olabilir yaw.

Aynı adam euro 24'te show yapmıştı mesela?

Ok 25 verelim demiyom da, bunu da göz önünde bulundurunuz lütfen.
asla 25 ve 4-5 milyon maaşları hak edecek topçu değil, ilk çıktığında doğru profil olduğunu düşünüyordum ama hayalet moda girme olasılığı da yüksek bizde.

Seneye harcama limitleri arşa çıkacağı için bizden çok fener etkilenir hele ki CL kalırsak son 3 sene gelirleri özellikle bu seneki gelirlerle farkı evereste çıkarırız.

Lyon bu kadar iyi takım mı yedek oyuncuları 25 milyon Euro ediyor

Lemina'nin sessiz sedasiz TJK gidecegine tek ben mi dusunuom

Soyle bir bilgi verelim:

Maxence Caqueret, 24 yasinda, orta saha, bu sezon aldigi sure 800 dakika. Bugun Como'ya transfer oldu 17 milyon euroya.

(Mikautadze kadar ayni sure bulmus)
Şöyle bir soru sorayım mesela biz bu adamı 23e aldık ve geldi standart bir performans ile oynadı 2 sene sonra kaça satarız? Gerçekten piyasası mı buralar yoksa Lyon’da yani Fransa’da olduğu için mi yüksek piyasası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt