Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.242
- 21.102
- 2.663
Hayallerini kırmak istemem ama
A101de bile böyle kampanya yok , Walkera 3 leminaya 5 forma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayallerini kırmak istemem ama
Bir arada icardi için 5 forma vardı diye hatırlıyorum. Vaat var icraat yok.A101de bile böyle kampanya yok , Walkera 3 leminaya 5 forma
Konya'nın maçı sattığını sen de benim kadar biliyorsunKonyaspor futbolcuların maaşlarını ödedi
Puan için yüksek bir prim verecekler
Geçen sene de mi sattı aslan parçası AhmetKonya'nın maçı sattığını sen de benim kadar biliyorsun
Çok korktum hesabımı silinGeçen sene de mi sattı aslan parçası Ahmet
Seni konyalılarla tanıştırma vakti gelmiş belli ki
Sol bekleri sakatlandı idareten oynuyorEren elmalı oynuyor ts de hani anlaşmıştık
konyanın, fenere domalacağı gerçeğiKonyaspor futbolcuların maaşlarını ödedi
Puan için yüksek bir prim verecekler
Bir arada icardi için 5 forma vardı diye hatırlıyorum. Vaat var icraat yok.
Para da anlaşılmış TS 1 senede ödeyin diyor bizimkiler 3 senede öderiz demiş. Orada anlaş yok diğer oyunculara göre aciliyeti olmadığı ve herhalde başka ciddi bir talebi olmadığından oyuncuda gelmek istediğinden TS'nin bizim şartlara gelmesini bekliyoruz sanırım.Eren elmalı oynuyor ts de hani anlaşmıştık
hoca düşmanlığını bırakalım artıkLemina için Burhan'ın haberine göre 1 orta saha oyuncusu aramıyomuşuz.Gabriel Sara yokken takım Maç kazanamazsa Lig'de Okan'dan Gabriel Sara olsaydı kazanırdık açıklaması gelir aynı Rfs Maç'ında ki Osimhen olsa kazanırdık açıklaması gibi![]()