Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz daha gecen sene maclari izlerken Apo Nelson tandemi onunde Demirbay sicmaya basladiginda ben 300 kere onermistim Sanchez’i bu ikisinin önüne koyun madem hem topla ciksin hem araya sizinti olmasin diye.

Yeni bir fikir bulmus gibi sokmayalim foruma. Az linc de yemedim o ara.

Suan olacak is de degil ayrica cunku Apoda agirlasti Nelsonda kotu stoperin de yok.

ara konuya dair son mesajlasmalariniz dan mutevellit , tum bunlar goreceli olsa da,
sevgili faruk renkdasimizin *sanchez yorumuna katiliyorum (orta saha oynama konusu) .
ki, zaten *kendisi alinirken de genel detay mesajimda da bu noktaya bold vurgu yapmistim. kendi basliginda .
orj bolgesi ,gelisimi vs vb baglaminda.

diger yandan, hoca nin bu mevkide oynatmayacagi hususu da tecrube edilmis bir durum .

genele donersek ;

nacizane dusuncem sanchez verim verdigi yerde devam etsin.
transfer konusunda ,bize fransa liginden ismi cokca gundem olan ofansif isimler den ziyade ;
nacizane ayni dedigim yerdeyim.bariz bek ve yedek orta saha oyunculari almamiz -elzem- diye dusunuyorum . sonrasi mertens ikamesi vs dusunulur elbet .

tum bunlar goreceli elbette .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund ,@Ozan Puki , @Veli Baltacı , @Barış Savaş

saygi ve selamlar .
Nacizane katiliminiza tesekkür ediyorum :hat:

Sabaha hemen

Onyedika-Lemina
Yedek forvet indiririm

Fizikli bir os şart oldu, torreiranin mevcut durumu görünce, torreira çok ilginç bir fiziğe sahip, kendine bakmazsa sahada inanılmaz sırıtıyor.

Deplasmanın her zaman telafisi vardır ama iç sahada puan kaybının telafisi kolay olmuyor normalde 2 maçta iç sahada puan kaybettik aslında deplasman performansımız sayesinde burayı tamamen telafi ettik.

İkinci yarı 8 maç daha iç sahada olacak 24 puan alırsan 74 puan oluyorsun zaten fenerin maksimum alabileceği puan 96 oluyor.

96-74=22 puan deplasmandaki 10 maçta 6 galibiyet 4 beraberlik bile rahatlıkla şampiyon yapıyor fenerin puan kaybettiği durumlarda bu skala giderek düşebilir onlar 3 maçta 7 puan kaybetse 15 puan oluyor 10 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik 3 mağlubiyet bile rahatlıkla şampiyon yapıyor.

Kaldı ki ben zor takımlarla deplasmanda oynamayı severim kolay takımlarla iç sahada oynayıp +3 cebine koyacaksın deplasmanda da kredin olacak orada motive olmak daha kolay oluyor.

Şunu unutmamak lazım feneri iç sahada yenersek 6 puanlık maçla işi bitirmiş oluyoruz.

Siz daha gecen sene maclari izlerken Apo Nelson tandemi onunde Demirbay sicmaya basladiginda ben 300 kere onermistim Sanchez’i bu ikisinin önüne koyun madem hem topla ciksin hem araya sizinti olmasin diye.

Yeni bir fikir bulmus gibi sokmayalim foruma. Az linc de yemedim o ara.

Suan olacak is de degil ayrica cunku Apoda agirlasti Nelsonda kotu stoperin de yok.
Stoper gelirse ve baska os alinmasa diye yazdim. Ozaman alternatif olarak düsünülmeli.

Ah şu iki iç saha beraberliğimiz olmasa bugün naralar atıyorduk ikiside çok iyi oynadığımız maçtı, nasip değilmiş.

Bence inanılmaz stoper ihtiyacı yok, nelsson kalır ve ortalama oynarsa Kaan da var yeter ama sağ bek yok, yedek os yok, bunlar öncelik olmalı. Bugün de gördük, Kaan 0 tehtit olduğu için rakipler yunusu rahat savundular, orada bir bek olsa yunus sürekli birebir kalacak

Dursun ÖZBEK transferler nerede?

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bence inanılmaz stoper ihtiyacı yok, nelsson kalır ve ortalama oynarsa Kaan da var yeter ama sağ bek yok, yedek os yok, bunlar öncelik olmalı. Bugün de gördük, Kaan 0 tehtit olduğu için rakipler yunusu rahat savundular, orada bir bek olsa yunus sürekli birebir kalacak
Kaan yüzünden son 2 maçta 2 gol yedik adamlar o arayı kullanmaya başladı.

Kaan'ın oynabileceği en iyi yer orta saha orası hariç oynatmam.

Jelertte net bir bek değil fiziksel olarak üstünlük kuramıyor.

Çok net bir sağ bek lazım Boey, Doue, Jakobs bu tarz atletik birini çözsek stoperlerde fena rahatlayacak.

İnşallah yine aurier gibi saçmalıklara girmeyiz adam topa dokunmadan çıktı gitti bir de şampiyonluk kutladı

18 maçta 50 puan muhteşem ama açık şekilde rotasyonumuz dar, İdeal 11 dışında kenardan en fazla 4-5 oyuncudan katkı alabiliyoruz. 2. yarıda 15-16 oyunculuk bir rotasyon ile 3 kulvarda ilerlemek çok zor bu takıma 3 tane direkt rotasyonda süre bulacak ve kadroyu ileriye taşıyacak takviye gelmeli bana göre. Önceden 2 takviye yeter diye düşünüyordum ama bence 3 takviye lazım o da eğer Nelsson kalırsa. Jelert yerine sağ bek, Torreira ve Sara'yı ikame edecek bir orta saha ve ön tarafta her bölgede oynayacak bir isim elzem. Eren Elmalı hamlesi falan yapacağımıza gidip çok iyi bir sağ bek almalıyız. Sol bek alternatifini Barış veya Berkan'la idare edebiliriz yeri geldiğinde ama sağ bek Jelert ile gitmez.

Kaan yüzünden son 2 maçta 2 gol yedik adamlar o arayı kullanmaya başladı.

Kaan'ın oynabileceği en iyi yer orta saha orası hariç oynatmam.

Jelertte net bir bek değil fiziksel olarak üstünlük kuramıyor.

Çok net bir sağ bek lazım Boey, Doue, Jakobs bu tarz atletik birini çözsek stoperlerde fena rahatlayacak.

Kaan OS da oynayamaz çok hantal, Kaan bir tek 3 savunmada stoper oynar yanında iki tane iyi stoperle.

Evet büyük maçlarda OS oynadı ama onlar beklediğimiz kontra kovaladigimiz maclardi

Kaan OS da oynayamaz çok hantal, Kaan bir tek 3 savunmada stoper oynar yanında iki tane iyi stoperle
OS'da her türlü olur rakiplerin bize karşı yeni sistemi uzun vura döndüler orayı süpürecek bir adam lazım rakipler orada sektirdiği an bizim için çok ciddi tehlikeye dönüşüyor.

Aslında hocanın son 2 maçtır oyun devam ederken Kaan'ı merkeze çekip Nelsson'u eklemesinde bundan çünkü böyle yapınca rakiplere uzun vurdurmuyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt