- 16 Haziran 2010
- 204.010
- 156.062
- 6.838
Serhan Türk: "Galatasaray, Mikautadze için bastırıyor. Transferin ay sonuna doğru uzamasını bekliyorum."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne kadar büyük
Noldu ocak ayının bitmesini mi bekliyoruzSerhan Türk: "Galatasaray, Mikautadze için bastırıyor. Transferin ay sonuna doğru uzamasını bekliyorum."
Lyon Mika'yı satmıyormuş. TF1 linki bulamadım. Referans alanı koyayım.
![]()
OL : John Textor a refusé 21 M€ pour... - Sport.fr
Georges Mikautadze reste au cœur des discussions en ce début d’année 2025. Selon TF1, Galatasaray a une nouvelle fois tenté d’arracher l’attaquant géorgien à l’Olympique Lyonnais, en augmentant son offre à 21 millions d’euros, bonus inclus. Cependant, l’OL a rapidement refusé cette proposition...www.sport.fr
Not: Yerli basına inanmayınız.
Allah yardimcimiz oldu kalsin orda bakin gorun alternatifi burda kral olacak sarada oldugu gibiLyon Mika'yı satmıyormuş. TF1 linki bulamadım. Referans alanı koyayım.
![]()
Georges Mikautadze reste au cœur des discussions en ce début d’année 2025. Selon TF1, Galatasaray a une nouvelle fois tenté d’arracher l’attaquant géorgien à l’Olympique Lyonnais, en augmentant son offre à 21 millions d’euros, bonus inclus. Cependant, l’OL a rapidement refusé cette proposition...www.sport.fr
Renkdas toreira haricinde katiliyorum. toreirada 2 senedir amansiz bir sekilde oynuyor birakalim da 3 4 mac kötü oynama hakki olsunSezon sonu artik mertens muslera ve boyle devam ederse toreira ile bile vedalasmamiz lazim omurgaya saglam iki uc takviye ile 4. sampiyonluga kosmaliyiz
Daha iyi bir teklife satabilirler diye eklemisler , zaten bu bilinen birsey gecen haftaki gelismeleri bugun paylasmislar gibi duruyor.Lyon Mika'yı satmıyormuş. TF1 linki bulamadım. Referans alanı koyayım.
![]()
Lyon Mika'yı satmıyormuş. TF1 linki bulamadım. Referans alanı koyayım.
![]()
Eski haberleri süreci göstermek için referans olarak koyuyorlar. Güncel takip ettiğim yerler.Daha iyi bir teklife satabilir yine eklemisler , zaten bu bilinen birsey gecen haftaki gelismeleri bugun paylasmislar gibi duruyor.