Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 + bonus Romulo
6 Lemina
3 Eren
2 + Opsiyon sağ bek
Bu kadar oyuncu yeter. Nelson da kalsın

A.Gourim'i istiyorum artık bugünden sonra Makatze istemiyorum.

alın şu romuloyu gözümüzün önünde şov yapıyor transferde karar alamıyorlar mikautadze skrniar hepsi patladı

Ya beyler lemina yaziyorsunuz da bu adam yedeğe gelmez, Okan hocanın da kafasına silah dayasan 3 ortasaha oynatmaz, 200 maç oldu artık neden yazıyorsunuz hocayı mi tanimadiniz anlamadım. Asla ama asla 3 ortasaha oynatmayacak, ondan da yazın 12 kişi ile mi oynayacağız dedi. Leminanin adı bile geçmemiştir, ya da herhangi bir ortasahanin

Fb maclari sinirimizi bozuyor zaten! Siz de transfer yapin bari beni delirtmelyin!!!!!!!!! Savunma orta saha ulan!!!

Bu nasıl bir vaziyettir

Her sezon saf kötülükle mücadele ediyoruz

Şu nöbeti tutmaktan yorulduk. Bu kötülüğü ne zaman tamamen yok edeceğiz

Bu iş böyle gitmez ki

ezip geçiyoruz

ben artık rakip olarak görmüyorum

benim rakibim şu an ajax tottenham lazio bilbao filan

UEFA kupasını aldığımızda hangi millî oyuncular yedek idi bakın.
Futbolcuyla güzel iletişim kurarsan ikna edersin. Ayrıca 2 - 3 mevkide oynuyor.

Artık amacımız Avrupa filan olmamalı bu kodumun fenerini ömür boyu ligde şampiyon yapmamak olmalı ta ki soyları tükenene kadar...

O yüzden lige 5-6 hamle yapalım bunları ömür boyu şampiyon yaptırmayalım Avrupa kupamız var ne değişiyor ki bu yavşakları izlerken sinir oluyoruz en azından bunları eze eze her sene şampiyon olursak bi 15 yıla soylarını tüketiriz.

ezip geçiyoruz

ben artık rakip olarak görmüyorum

benim rakibim şu an ajax tottenham lazio bilbao filan

iste bu

1736796284198.webp

romulo'nun opsionu göztepe'deymiş. alıp dışarıya satarlar. bize kalmaz. net iyi adam.

biz sağ bek ve orta sahaya odaklanalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt