Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.856
- 59.352
- 3.423
mikadan daha faydalı olacağına o kadar eminim kiRomulo'nun boyuna göre hareketliliği anormal iyi net denenir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mikadan daha faydalı olacağına o kadar eminim kiRomulo'nun boyuna göre hareketliliği anormal iyi net denenir.
Süleyman Rodop: "Galatasaray'ın Lemina ile ilgili hiçbir görüşmesi ve isteği yok. Türkiye temsilcisi kimse iyi çalışıyor hatta şöyle arttırıyorum orta sahaya oyuncu alma ihtimali 0 diyorum."
Bizi daha nekadar rezil edecek bu yönetim. Zalewski, doue, mc tominay, hermoso bu kaçıncı vukuat,rezillik koşmayın şu heriflerin peşinden artık. Hiç kimseyi ikna edemiyorlar, transfer görüşmesi yapmayı bilmiyorlarLyon başkanına kızmayın. Büyük külfetten kurtardı bizi.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nelsson, Jelert, Yusuf ve Ziyech'i satip en az 4 tane adam almamiz lazim.Avrupa filan umrumda değil bu yavşaklara karşı tek kulvarda gidelim ömür boyu bu operasyon evlatlarına şampiyonluk yüzü göstermeyelim.
Gidin hızlıca transfer yapın bu işi bitirelim.
Süleyman Rodop: "En fazla 3 transfer yapılacak. İlki sağ bek - stoper, ikincisi 10 numara-forvet en sonda olursa Eren transferi olur başka hiçbir şey olmayacak diğer çıkan isimlerle hiçbir alakası yok."
Yapmayan o koltukta oturmasın zatenBirazdan resmi site acıklama yapacak
bilgisini aldım
Hadi lan oradan Süleyman.Süleyman Rodop: "En fazla 3 transfer yapılacak. İlki sağ bek - stoper, ikincisi 10 numara-forvet en sonda olursa Eren transferi olur başka hiçbir şey olmayacak diğer çıkan isimlerle hiçbir alakası yok."
yaptık dostum acıklamayı oku istersenYapmayan o koltukta oturmasın zaten
Valla dünyanın en şanslı yönetimi olabilir bunlar, hiçbir halt yapamayıp, takımı sahada ezim ezim ezdirmelerine rağmen öyle senkron bir teknik heyet oyuncu grubuna denk geldiler ki, bir şekilde hep kazanıyor ve bunların her seferinde kıçını kurtarıyorlar.Bizi dahs nekadar rezil edecek bu yönetim. Zalewski, doue, mc tominay, hermoso bu kaçıncı vukuat,rezillik koşmayın şu heriflerin peşinden artık. Hiç kimseyi ikna edemiyorlar, transfer görüşmesi yapmayı bilmiyorlar
Aynen öyle. Yatsınlar kalksınlar okan hoca ve takıma dua etsinlerValla dünyanın en şanslı yönetimi olabilir bunlar, hiçbir halt yapamayıp, takımı sahada ezim ezim ezdirmelerine rağmen öyle senkron bir teknik heyet oyuncu grubuna denk geldiler ki, bir şekilde hep kazanıyor ve bunların her seferinde kıçını kurtarıyorlar.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi