- 1 Mayıs 2018
- 57.851
- 48.628
- 3.873
Emre Nalbant dunyanin en bos herifi, her teklif goturdugumuz oyuncuya lige kirar falan der.
bloklayin
bloklayin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir nur yüzlü wahiye bakın skillerine
birde şu nursuz gürcünün
iki üç çalım harici hepsi anadolu topçusundanıkacak videodada olacak skiller
Vay vay vay, minimum 100 maçını izlemiştir
İçimizi bayan postlar atarken ben
.Lyon Mika'yı satmıyormuş. TF1 linki bulamadım. Referans alanı koyayım.
![]()
OL : John Textor a refusé 21 M€ pour... - Sport.fr
Georges Mikautadze reste au cœur des discussions en ce début d’année 2025. Selon TF1, Galatasaray a une nouvelle fois tenté d’arracher l’attaquant géorgien à l’Olympique Lyonnais, en augmentant son offre à 21 millions d’euros, bonus inclus. Cependant, l’OL a rapidement refusé cette proposition...www.sport.fr
Not: Yerli basına inanmayınız.
Trollüyorsun zannettim, gerçekmiş.“Hani prime Ndiaye presi özleminiz varya; işte onu 2-3 seviye üstte yapabilen bir adamdır Tanguy Ndombele.”
Trollüyorsun zannettim, gerçekmiş.
Kuzey Afrikali oyuncular oncelik olmasin suan. Bizim oyun profilimize uyacak ama ayni zamanda profesyonellik anlayisi yuksek elemanlar lazim. Avrupa'da dogmus ama Afrika kokenli/zenci oyuncular alinabilir, onun disinda Italya, Portekiz liginden de oyunculara bakilmakta sorun gormuyorum. Guney Amerika profiline her daim sicak bakarim sahsen, ama bir oyuncu Kuzey Afrikali diye her oyuncuyu da bizde daha once oynamis veya suan oynayan oyuncuya benzetmekte komik, sanki her insan ayni.
Yarin bir gun birisi "butun Turkler ...... o yuzden oradan futbolcu almayin "(icerigini kendiniz doldurun) diye birsey derse ona da sinirlenmeyin o vakit
Daha tipine ve sakalina kadar titizce inceleyen insanlar var yahu sanki manken falan ariyoruz kulube.

arızalı bir tümceDrogba'yı araya sokalım