Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osi-Icardi fevk. olacaktı. İkisi de birbirine alanlar yaratıp poz. hazırlayacaktı ve ikisi de goller sıralayacaktı. Ah ulan şanssızlık be.
Cidden fena bir ikili olacaktı ama millet farkında değildi ikisi beraber oynamamalı diyorlardı.

Daha birbirlerine tam alışamamışken dahi oldukça etkilierdi ve ikisi aynı anda sahada olması fena bir tehdit + psikolojik baskıydı bence.
Icardi'yi o tempoda oynatamıyorsun işte. Adam koşmak zorunda kaldığı için dizi gitti.

Icardi'yi o tempoda oynatamıyorsun işte. Adam koşmak zorunda kaldığı için dizi gitti.

Doğru. Sezon başında olduğu ve fiziksel olarak "iyi" olmadığı için de olabilir, belki toparlayacaktı ilerki süreçte. Bir de çift forv. oynarlarken ben daha çok Osi'nin fiziksel olarak öne çıkacağını düşünürüm. Yıpratıcı ve keskin olan Osi olacaktı, Icardi'nin katkısı bitiricilik ve veya hücum yönlendirme gibi olabilirdi.

Herifler iyi kötü türk pasaportlu herifi 1 milyona alabiliyor. Transfer dönemi bittiğinde aynı bölgeye ondan daha iyi daha iyiyi geçtim aynı performans veren bir herifi alabilir misin alamaz mısın?
Bunu tartışalım.

Hem yedekler yetersiz diyoruz. Hemde komik paralara giden adamlar olunca mal gibi bakıyoruz.
Amaç ne ola ki

Herifler iyi kötü türk pasaportlu herifi 1 milyona alabiliyor. Transfer dönemi bittiğinde aynı bölgeye ondan daha iyi daha iyiyi geçtim aynı performans veren bir herifi alabilir misin alamaz mısın?
Bunu tartışalım.

Hem yedekler yetersiz diyoruz. Hemde komik paralara giden adamlar olunca mal gibi bakıyoruz.
Amaç ne ola ki
O kim yaw?

Sanki dakika basi pozisyona sokuyoruz osimheni. Girdigimiz pozisyonlari da kendi hazirliyor. Örnegin barisa attirdigi gol.
Bunun gibi al da at dediği en az 10 tane pozisyon var ve bunun yanlış hatılamıyorsam 4 tanesinde kalede kaleci yokken dışarı attık biz. Diğerleri de kaleciye pas verilen pozisyonlar.
Daha ne yapmalı prime Ronaldo performansı mı versin.

Herifte kariyer yok 35m pound reddedildi diye haber çıkıyor tam scam oyuncu kariyeri yok herifin.
Brezilya'dan oyuncu alininca kariyeri var mı yok mu diye transfer olmuyor ki zaten. Oradaki rakamlar farklı bir şekilde oluşuyor mesela City bugun daha 1 sezon oynamamış oyuncuya 35 verebiliyor

hasan şaş haklı

osimhen çok kacirdikca maclar zora giriyor
Bunda 2 şey etkili
3lu oynarsak osi daha verimli olur
Diğer sebebte son 3 maçtır bizim oyuncular ısrarla havadan orta acıyor uzun stoperli takımlarda vurdurmuyor ,hocanın müdahil olmasını beklerdim ama bu orta ısrarı olmasa osi nin en az 2 3 golu vardi

Yusuf Sarı yav. Koy mal gibi koşsun rakibe tehdit olsun.

Malın teki beyni yok ama süreç sonunda onun kadar katkı verecek bir kanat takıma katılmazsa söverim yani.
1 milyona gittiyse alınabilirmiş harbiden.

Ama belki de oyuncunun kendisi oynama garantili bir takıma gitmek istemiş olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt