Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romulo bekleyeceğime aşı konuşurum Kemalimm
1736882370870.webp

Taraftara göre iş yapılıyorsa yandık gerçekten ya
Orta saha tabiki alınsın
Taraftarin bir kismi bunlardan daha iyi futbol biliyor hatipoglu kim ozturk kim oturup bir cok taraftarla teknik taktik oyuncu formasyon konusamazlar yetmez kapasiteleri

Taraftari dinleseler daha az hata yaparlar bu net

Farioli o zmana dek kovulmazsa ajaxı yeneriz

Hasan sas’in programi izledim

Icardi ile kiyasliyor her mac golü vardi diye

Osimhen’le ilgili de performansini begendigini söyledi ama daha cok üretmesini bekledigini söyledi

Yani olumsuz birsey konusmadi

Medya da bizi savunabilecek tek adam kaldi oda hasan sas,bari ona da saldirmayalim da bizim tarafimizda kalsin

8 veren 10'da verir demişiz herhalde. Rennes ilgisi de doğruysa oradan bir takas veya 10 alma ihtimalini düşünmüş olabilirler ama ben teklifin net 8 olduğunu düşünmüyorum. 5+3 gibi bir şey olabilir.
Rennes haberi 15 gün önce dış basında çıkmıştı da yedeklerden biri. Bizim TR basınının bütün öğrenmesi garip yaw

Son basarili Galatasaray muhabiri kimdir?

Okan hoca ligin açık ara en başarılı hocasi. Hoca daha iyisini hak ediyor. Kadromuz cok dar. En az 4 oyuncu transferi gerekiyor. Yonetim yazin ikna konusunda sorun yaşayınca jelert ve sallaiye kaldık, okan hocanın ilk sıraları degildi. Sağ bek, orta saha, stoper ve kanat transferi mutlaka gerekli. Okan hocanın bu kadro ile yaptıkları inanilmaz bir başarı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt